31 mars 2012 -- 16:16

Lørdager er hviledag. Vel, det var. I dag har Tor-Arne og jeg vært så aktive at det halve kunne vært nok, bokstavelig talt. Møttes 10, tok bussen til Bygdøy, gikk rundt hele halvøya, og så var planen å dra hjem. Men så sto vi der da, rett foran SATS Sjølyst. Så da gikk vi like gjerne inn, og tok oss en styrkeøkt på bryst og armer, før vi gikk gjennom Frognerparken, nedover Bogstadveien, gjennom Slottsparken, og SÅ dro hjem. Hviledag kan vi ha en annen gang. Gjør dere klare for bildeboom!

Og som en slags bonus for Tor-Arne så hadde jeg Justin Bieber sin «Misteltoe» på hjernen heeeeele turen.

Sånn, NÅ skal jeg hvile. Dvs. skrive videre på eksamensoppgaven!

Av Kamilla | 14 Kommentarer »
 1. Trille sier:

  Herlig! Hvile kan man gjøre en annen dag. 😛
  Kjempefine bilder. Føler jeg må ta bussen til Bygdøy og gå rundt hele halvøya en dag jeg også. 😀

 2. L sier:

  Koooos 🙂 har laget tex mex middag (tar VIRKELIG tid!!!), mmmm!

 3. Linn sier:

  Hahah! 😀
  Kom nettopp hjem fra Sats selv, fornøyd! Tror det blir hele 5 økter på meg denne uken 🙂

 4. Så flinke dere er 😀 WOW er alt jeg har å si 😀

 5. L sier:

  Hei 🙂 Har kjøpt Nike + Sportwatch, har ett spørsmål: Legger man inn makspuls? har ikke pulsbelte enda, har hørt så masse negativt om det beltet ;/

 6. Linn sier:

  Jeg elsker bloggen din!
  Kommenterer sjeldent, men må bare si at jeg tenkte på deg da jeg så jordbær til 14,90 på Rema i dag 🙂 OG jeg har begynt å spise din «yndlingsfrokost» selv til frokost, digger det! Takk for inspirasjon.

 7. IdaPida sier:

  dere er jo helt rå dere to hehe 🙂
  flotte bilder:)

 8. Herlig!! Dere er så flinke 🙂
  Hvilket kamera bruker du forresten? Det så veldig praktisk og fint ut, selvom det ikke så så kompaktkameraaktig ut? Hehe 🙂

 9. Luisa sier:

  Haha dere altså, fininger 🙂 Men så koselig da, og masse fine bilder!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.