She’s back

Gina er i Oslo! Hun har vært på en aldri så liten tur til blant annet Bali og Singapore, og å se bilder derfra svir litt i sjelen. Heldigvis går det sakte, men sikkert, mot varmere og lysere tider i dette landet også. Har planer om å stjele litt av tiden hennes senere i uken òg, før hun drar tilbake til skolen sin. Krysser fingre og tær for at hun flytter hjem igjen til Oslo til høsten. Liker å ha vennene mine her, naturligvis.

Muffinsmakeriet på Nordstrand er absolutt å anbefale! Veldig hyggelig sted, med mye å spise/drikke. Te, milkshake, vitaminvann, lemonade, kaffe, øl, vin… Pluss massevis av kaker, muffins, is, baguetter, salater osv.

<3

Fin dag til dere alle!

12 kommentarer til “She’s back

  1. Going Faster

   PS: Nå har jeg endelig fått et pulsbelte som gjør at alt virker som det skal med den nye Nike-klokken! Hipp hurra! 😀 Nå gleder jeg meg til å teste den skikkelig…

   Svar
   1. Kamilla K Innleggsforfatter

    ENDELIG!!!!!!!!!!!!! Haha, herlighet, det skulle ikke være lett! Har faktisk tenkt på det flere ganger, at jeg håper du har fått et som fungerer. Nå kan moroa begynne! 😉

    Svar
 1. Karoline

  Woho, vi har like solbriller 😀 Mine er aaaltfor store da så jeg kan nesten ikke bruke dem. Også får jeg aldri surret meg til å fikse dem heller så jeg kan vel skylde meg selv :p Kjempefine bilder av dere!

  SV: Ja, det blir spennende 😀 Er så utrolig usikker selv også.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *