Ro

Ååå! Se det været a! Bildene er fra turen i går. Vi satte oss ved vannet for å prate, og ble holdt varme av solen. Det er noe med nærheten til vannet som gjør at jeg får en slags indre ro. Herlighet, nå høres jeg sikkert dum ut, men det er så fredelig ved vannet (her i hvert fall). Å sitte på steinene og se utover, mens man kjenner solen varme. Slik ro er utrolig deilig, det tror jeg de aller fleste synes. HAHA nå ler jeg høyt av meg selv. Hver eneste gang jeg har gått lang tur så forteller jeg dere hvor fantastisk livet er. Vel, god helg da!

11 kommentarer til “Ro

 1. Phoebe

  Så deilig <3 Det er akkurat som om verden våkner og blir finere for hver solstråle om dagen. Jeg blir i alle fall en helt annen person når våren kommer enn jeg er hele vinteren 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Takk, i like måte! Vi gikk rundt på Nordstrand, og så ned til Hvervenbukta, der bildene er tatt 🙂 Kjempefint der!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *