13 mars 2012 -- 17:33

Mitt neste prosjekt her i livet er å bli kjent med en som har hytte, lappen, bil, og elsker å gå turer. Og som holder ut med alle mine stopp for å ta bilder. Sistnevnte er nesten viktigst. Elsker å være på fjellet! Spesielt nå som jeg ikke har vært i skogen på lenge… Så hvis du finnes – vi bli venner!

Eventuelt kan du bare ta lappen, Karoline, så stikker vi!

Av Kamilla | 13 Kommentarer »
 1. Karoline sier:

  Hyttetur i påskeferien! Da har jeg lappen! (håper jeg)

 2. Hilde sier:

  Jeg har hytte på fjellet, lappen, liker å gå turer og stopp for å ta bilder passer meg utmerket. Skal vi være venner eller? 😀

 3. Nydelige bilder <3

 4. Pernille sier:

  Som om jeg skulle sagt det selv! Selv om jeg både har hytte, bil og lappen, høhø.
  Også på «leting» etter treningskompis i sentrum 😉

  Hjelpes, dette føles som en uoffisiell kontaktannonse 😎

 5. christine sier:

  Familien har hytte i Rondane. med skigard og utedo. stabbur og vedskjul. du skjønner tegninga 🙂

  google furusjøen og jøråfossen!

 6. Hanne sier:

  Fantastiske bilder. Jeg elsker den norske fjellheimen! Turistforeningen har jo mange tilbud om du vil på tur. Man kan ofte ta tog / buss til flere av hyttene. Det blir kanskje ikke helt det samme, men da kommer du deg på fjellet 😉

  • Kamilla K sier:

   Ja, vet 🙂 Søster har gjort det noen ganger med venner. Men få av vennene mine gidder å gå på fjellet uansett 😛 Og jeg går ikke alene, selv om jeg skulle ønske jeg turte det.

 7. Luisa sier:

  Fantastisk fine bilder! Jeg er heldig som har en kjæreste som har hytte(r), lappen og bil, ja åsså liker han å gå tur. LML Haha, men nå må jeg løpe, skal på trening søta 😉

 8. Malin sier:

  Åh, nå ga du meg virkelig nå å drømme meg bort med her jeg sitter på lesesalen! Jeg ELSKER hyttelivet! Har alltid blitt litt mobbet for det. Klarte å si på vgs at når jeg ble stor skulle jeg først av alt kjøpe hytte, også fikk hus og bil og sånn komme i andre rekke. Hehe. Elsker å bare slappe av inne på hytta på kvelden, være lange dager ut i frisk fjelluft, lage god mat, og good frokost! mm. Okei, nok dagdrømming. Håper du har en fin dag :):)

  • Kamilla K sier:

   Haha 😀 Hyttelivet er herlig! Jeg har riktignok ikke så stort ønske om å eie en hytte selv, ettersom det er mye arbeid og man blir veldig bundet til å dra dit hver eneste ferie eller langhelg, MEN jeg er veldig glad i å få muligheten til å være med andre på hytte, eller dra på firmahytte. Fjellet<3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.