24 mars 2012 -- 9:00

Klarer ikke helt å skjønne at det er mars, for det virker mer som mai. Bildene taler for seg selv… Oslo<3

SE så klart vann!

Ah, dette kan jeg leve med.

Av Kamilla | 15 Kommentarer »
 1. Susanne sier:

  Kamilla:) du skriver alltid om vanlijekesam..er det sunnere/bedre enn yoghurt?

  • Kamilla K sier:

   Susanne<3 Ja, det er absolutt å foretrekke(synes jeg). Liker næringinnholdet veldig godt. Pr 100 g er det 74 kcal, 12 g protein(!!!), 4,3 g karbo og 1 g fett 🙂 Yoghurter med lignende næringinnhold er ofte tilsatt masse tull, og det liker jeg ikke. De har uansett ikke så mye proteiner. Vaniljeyoghurter har ofte sukker i seg i tillegg... Går for det meste i mager kesam og mager vaniljekesam her. Sistnevnte er vanskelig å få tak i som mager, men noen få steder har de det 🙂 Synes det er veeeeeldig godt 😀 Går med en del bokser i uken, hehe.

 2. Luisa sier:

  Så nydelige bilder! Dere er heldige med det fine været, nyt det! Her er heldigvis solen på plass, men det er fortsatt veldig kaldt, føles litt urettferdig :p Ha en nydelig helg søta!

 3. Line sier:

  Åh, Nordstrands Bad. Oslosavn! <3 Har fått meg en favorittblogger i deg, Kamilla:)

 4. Feit Mann sier:

  Vannet er klart og bare vil dra meg ut i det (for fisking), så sitter jeg langt pokker i vold i innlandet, uten mulighet til å få meg en sjøørret eller tre. Om jeg ikke var syk av denne plassen jeg bor på før, så blir jeg det ihvertfall etter så flotte bilder som du har her 🙂

 5. Going Faster sier:

  Så fantastisk herlig! Du har mye fin natur rundt deg!

  Det er nydelig vær i Bergen i dag også. Fantastisk med solskinn! <3 <3

 6. Susanne sier:

  Ålreit, takk for svar! 😀 Ha en strålende lørdag!

 7. Kristine sier:

  Hei Kamilla!
  Det virker som om du har veldig god peiling på nike+, så jeg spør deg! Bør man skru chipen i skoen på «hvilemodus» mellom hver treningsøkt? Eller bruker den ikke så mye batteri når den ikke er i bruk?

  Klem fra fast bloggleser!

  • Kamilla K sier:

   Hehe, nikeplus og jeg er ganske godt kjent ja… Ikke skru av chipen mellom øktene 😉 Bare pass på at hvis du skal bruke løpeskoene dine mellom noen økter, så tar du ut chipen. Ellers er det bare å la den være 🙂 Det er hvis du skal la være å bruke chipen over tid at du bør skru den av. F.eks hvis du skal reise jorda rundt i to måneder, hehe 🙂

 8. L sier:

  Loove! Norsk natur altså <3 legger du ut de ukentlige treningsopplegget ditt odag også? 😀 men synes ikke du at det er hard å løpe på møllen og asfalt? Blir løping på "fjellet" for min del idag 🙂

  • L sier:

   Ps. Hardt for beina altså 😉

  • Kamilla K sier:

   Treningsinnlegg kommer 🙂 Skal bare dusje først, hehe. Nei, jeg merker ikke noe til det. Når jeg løper ute prøver jeg riktignok å ikke løpe for mye på asfalt. Foretrekker grusveier og stier. Har fått høre at styrketrening skal være med på å hjelpe beina å takle hardt underlag, men om det stemmer vet jeg ikke. Har i hvert fall ingen problemer med det *bankibordet* 🙂 Vet at mange synes det blir for hardt for beina i lengden da, så det er vel som alt annet: individuelt.

 9. Det er helt ubeskrivelig herlig i Oslo nå. Enig med deg, virker mer som mai 🙂
  Nydelige bilder <3

 10. Charlotte sier:

  Det ser nydelig ut! Og wow – såå klart vann! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.