3 mars 2012 -- 15:53

Proteinmuffins! Tenker å lage dem igjen neste uke, slik at dere kan få oppskriften. Sunt bakeverk har jeg som regel liten tro på, så første gangen gidder jeg ikke å ta bilder. Disse ble faktisk gode, så det var gøy. Har spist to allerede, og flere skal det bli. Får vann i munnen bare av å se disse bildene.

Nå skal jeg se en episode (eller tre) av The Big Bang Theory, før jeg spiser middag, og gjør meg klar for kvelden. Har hatt en knallgod beinøkt med Tor-Arne i dag, så humøret er ganske fint. Kos dere, hva enn dere skal i dag!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Mira sier:

  Mmm – jeg gleder meg til oppskrift, for disse ser gode ut altså! Ha en fin lørdagskveld, Kamilla 🙂

 2. hanne sier:

  du er SÅ flink, Kamilla! Kos deg i kveld:)

 3. Eva Isabel sier:

  Feirer 10 år sammen med mannen. Først 2 timers gåtur.Nå er det tapas, vin, film og smågodt. God helg til deg søte pige:o).

 4. Du er helt rå, Kamilla 😀

 5. Kamilla sier:

  namnamnammm! gleder meg til oppskrift!

 6. Luisa sier:

  De så bare helt fantastiske ut! Gleder meg masse til oppskrift 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.