22 mars 2012 -- 8:30

Var så sint da jeg våknet i går, uten at jeg aner hvorfor. Må ha drømt noe. Var i hvert fall veldig deilig å komme seg på SATS for å løpe seg til bedre humør. 9 km på 51 minutter er bra til å være meg, og det var deilig å få bein og hjerte til å jobbe litt, mens hjernen forsvant til alle de rare dagdrømmene jeg har mens jeg løper. Kjører som vanlig treningsinnlegg på søndag, så tenkte jeg kunne svare på noen treningsrelaterte spørsmål da, hvis det er noe dere lurer på (som jeg kanskje kan svare på). Dere har frem til søndag.

Nå skal jeg på skolen for å skrive ferdig en eksamensoppgave, og så skal rygg og skuldre få kjørt seg på SATS. Ha en strålende dag, fine lesere! Håper dere nyter livet, og gjør ting dere trives med.

Av Kamilla | 12 Kommentarer »
 1. Alexa sier:

  Weeee, så flink du er! Klarte også ca 9 km i går på 51 min thihi 😀 Oh, jeg har samme skjorte. Løpte du halvmaraton/springkonkurranse? I så fall, skal du i år? Superflink du er som fyller motivasjonskortet ditt også! Blir så motivert av bloggen din. Ha en strålende dag videre, fina! 😀 og lykke til med eksamensoppgaven!

 2. Flink du! 🙂 Det må jeg si er en bra økt!

 3. Trine sier:

  Flinkis 🙂 bra at trening kan hjelpe på humøret på den måten, ingenting er bedre!
  Skal trene ben idag, og jeg gleder meg! Min definitive favorittøkt (tror jeg) 😀

 4. Mira sier:

  Du er så flink du, Kamilla! 😀

 5. Lillian sier:

  Du er så flink! Men når du trener to ganger til dagen vasker du da håret to ganger om dagen? Jeg sliter me hårvasking for håret mitt tåler ikke å bli vasket hver dag – men når jeg svetter så mye må jeg jo nesten vaske d :/

  • Kamilla K sier:

   Vasker ikke håret mitt hver dag! Bruker et lite håndkle når jeg trener, slik at jeg tørker bort mye av svetten i kanten ved hårfestet underveis, også bruker jeg tørrsjampo hvis det er nødvendig. For meg funker det fint 🙂

 6. Flink du er, 9km på 51 min er kjempebra:)
  Lykke til med eksamens oppgaven og ha en strålende torsdag:)

 7. Going Faster sier:

  Mestringsfølelsen etter en god økt kan drive de tyngste tanker på dør! 😀 Godt jobbet, altså!!

 8. Andrea sier:

  Så deilig når man merker at humøret bedres etter et bra treningsøkt! Du er flink og veldig motiverdende:)

 9. Så du har fått deg sandaler du også? 😉 Hverfall bedre enn den lua forrige gang! Hehe, men motivasjonskalenderen hjelper på uansett! (ps.. jeg har 2 stykker.. Ikke si det til noen!)

  Kjempebra løping på deg. Du er flink Kammila! 🙂

  • Kamilla K sier:

   ÆÆææ! TO? :O Juksepave pipelort! Hahahaha, neida. Ja, sandalene er hakket bedre enn luen (den tok jeg ikke i mot engang), men det er et lite hakk 😛 Haha. Motivasjonskalenderen er kanskje for folk som har litt større problemer med å faktisk komme seg på trening, men vi andre må jo også få være med på leken 😆 Spent på hva det neste blir.
   Takk! 🙂

 10. Du er så flink! WOW !

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.