It pays off

Var så sint da jeg våknet i går, uten at jeg aner hvorfor. Må ha drømt noe. Var i hvert fall veldig deilig å komme seg på SATS for å løpe seg til bedre humør. 9 km på 51 minutter er bra til å være meg, og det var deilig å få bein og hjerte til å jobbe litt, mens hjernen forsvant til alle de rare dagdrømmene jeg har mens jeg løper. Kjører som vanlig treningsinnlegg på søndag, så tenkte jeg kunne svare på noen treningsrelaterte spørsmål da, hvis det er noe dere lurer på (som jeg kanskje kan svare på). Dere har frem til søndag.

Nå skal jeg på skolen for å skrive ferdig en eksamensoppgave, og så skal rygg og skuldre få kjørt seg på SATS. Ha en strålende dag, fine lesere! Håper dere nyter livet, og gjør ting dere trives med.

12 kommentarer til “It pays off

 1. Alexa

  Weeee, så flink du er! Klarte også ca 9 km i går på 51 min thihi 😀 Oh, jeg har samme skjorte. Løpte du halvmaraton/springkonkurranse? I så fall, skal du i år? Superflink du er som fyller motivasjonskortet ditt også! Blir så motivert av bloggen din. Ha en strålende dag videre, fina! 😀 og lykke til med eksamensoppgaven!

  Svar
 2. Trine

  Flinkis 🙂 bra at trening kan hjelpe på humøret på den måten, ingenting er bedre!
  Skal trene ben idag, og jeg gleder meg! Min definitive favorittøkt (tror jeg) 😀

  Svar
 3. Lillian

  Du er så flink! Men når du trener to ganger til dagen vasker du da håret to ganger om dagen? Jeg sliter me hårvasking for håret mitt tåler ikke å bli vasket hver dag – men når jeg svetter så mye må jeg jo nesten vaske d :/

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Vasker ikke håret mitt hver dag! Bruker et lite håndkle når jeg trener, slik at jeg tørker bort mye av svetten i kanten ved hårfestet underveis, også bruker jeg tørrsjampo hvis det er nødvendig. For meg funker det fint 🙂

   Svar
 4. Sunn mat og trening!

  Så du har fått deg sandaler du også? 😉 Hverfall bedre enn den lua forrige gang! Hehe, men motivasjonskalenderen hjelper på uansett! (ps.. jeg har 2 stykker.. Ikke si det til noen!)

  Kjempebra løping på deg. Du er flink Kammila! 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   ÆÆææ! TO? :O Juksepave pipelort! Hahahaha, neida. Ja, sandalene er hakket bedre enn luen (den tok jeg ikke i mot engang), men det er et lite hakk 😛 Haha. Motivasjonskalenderen er kanskje for folk som har litt større problemer med å faktisk komme seg på trening, men vi andre må jo også få være med på leken 😆 Spent på hva det neste blir.
   Takk! 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *