Fluff

20120331-080623.jpg

20120331-081327.jpg

Ah. At ingen har fortalt meg dette før! Lagde min første bærfluff i går, og det var så godt! Én frossen banan i biter, en neve frosne bringebær, 20 g proteinpulver, en porsjonspakke Stevia (kan sløyfes), og 1/2 dl skummetmelk. Vispet i KitchenAid-maskinen, til en luftig fluff. Skal mikse litt mindre neste gang, for min ble veeeeldig stor. Anbefales! Har allerede funnet ut en del kombinasjoner jeg har lyst til å prøve, og frosne bananbiter ligger klare i fryseren. Namnamnamn En stor takk til fluffdronningen!

Første innlegg fra padda – spent på hvordan dette går!

9 kommentarer til “Fluff

 1. Jenny

  Ååw! Kjempe flott blogg du har! Fluffen så kjempe god ut. Jeg for min del klarer ikke å lage fluff. Ender bare med fruktbiter over alt.. hehe
  God påske! 🙂

  Svar
 2. Luisa

  Nam! For et bra tips, dette må jeg prøve 🙂 Og gøy å være tilbake, nå skal jeg pløye gjennom masse blogger.

  Svar
 3. Ingunn

  Åh, no sitter eg å nyter min første fluff. Den smaker himmelsk! Tusen, tusen takk for kjempe bra tips!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *