31 mars 2012 -- 8:16

20120331-080623.jpg

20120331-081327.jpg

Ah. At ingen har fortalt meg dette før! Lagde min første bærfluff i går, og det var så godt! Én frossen banan i biter, en neve frosne bringebær, 20 g proteinpulver, en porsjonspakke Stevia (kan sløyfes), og 1/2 dl skummetmelk. Vispet i KitchenAid-maskinen, til en luftig fluff. Skal mikse litt mindre neste gang, for min ble veeeeldig stor. Anbefales! Har allerede funnet ut en del kombinasjoner jeg har lyst til å prøve, og frosne bananbiter ligger klare i fryseren. Namnamnamn En stor takk til fluffdronningen!

Første innlegg fra padda – spent på hvordan dette går!

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Kamilla sier:

  Dette så kjempegodt ut, men må vi ha proteinpulver i?

 2. Trille sier:

  Det så namme ut! 🙂 Veldig namme.
  Og innlegget fra padda gikk bare flotters!

 3. Karoline sier:

  Hørtes godt ut! Forresten, har du sett at Make it or Break it har begynt igjen? 😀

 4. Tess sier:

  Nå vet hva jeg skal ha som kveldskos i dag! 😀

 5. Jenny sier:

  Ååw! Kjempe flott blogg du har! Fluffen så kjempe god ut. Jeg for min del klarer ikke å lage fluff. Ender bare med fruktbiter over alt.. hehe
  God påske! 🙂

 6. Luisa sier:

  Nam! For et bra tips, dette må jeg prøve 🙂 Og gøy å være tilbake, nå skal jeg pløye gjennom masse blogger.

 7. Ingunn sier:

  Åh, no sitter eg å nyter min første fluff. Den smaker himmelsk! Tusen, tusen takk for kjempe bra tips!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.