Favoritter

Sang

Denne er lett. Har vært den samme siden ungdomsskolen. Last Goodbye – Jeff Buckley.

Film

Hm… Har ikke én bestemt favorittfilm. Kan jo nevne noen jeg kommer på med en gang, som jeg mener å huske at var bra. “Not Without My Daugter”, “The Notebook”, “My Sisters Keeper”, “P.S. I Love You”, “Dear John”, “It’s Kind Of A Funny Story”, “Letters To Juliet”, “Love And Other Drugs”, “Martha Marcy May Marlene”, “Never Let Me Go”, “Somewhere” og “The Romantics”.

Tv-serie

The O.C. Tror kanskje jeg har et usunt forhold til den serien, men la gå. Ellers liker jeg Revenge, The Big Bang Theory, Friends, Entourage, One Tree Hill, New Girl, og Make It Or Break It. Og Kongen av Queens!

Veske

Klarer ikke velge én. De tre Balenciagaene troner nok på førsteplassen sammen.

Matrett

Sushi og taco.

Drikke

Det er så mange kategorier å velge mellom. Med/uten koffein, med/uten alkohol, med/uten kullsyre, med/uten smak… Tror rett og slett jeg går for vann. Åh, eller melk. Eller vitaminvann… Eller proteinkaffe. Nei, vann.

Bok

Har ikke funnet “min” bok, men jakter på den. Er storfan av The Secret da.

Sko

Alexander Wang Freja Boots, Louboutinsene mine og JC Lita Spike.

Spill

Boggle!

Rom i huset

Jeg bruker hovedsakelig tre rom: soverommet, kjøkkenet og badet. Liker alle tre. Soverommet har jo senga mi, som jeg elsker. Kjøkkenet har KitchenAid-maskinen og Dolce Gusto-maskinen (og MATEN). Og badet har alle Ole Henriksen-produktene mine.

Klesplagg

Kan jeg si Rebel Yell-plaggene mine? Neida. Men jeg liker godt shortser og kjoler. Har ingen spesiell favoritt.

Dings

UMULIG! Kameraene, macen, iPhonen, Nike-klokka, KitchenAiden…

Å lage på kjøkkenet

Hm… Franske makroner og “mine” scones.

Solbriller

Persol-brillene mine. Skulle ønske de kom i flere farger enn brunt og svart.

By

Oslo, baby! Og etter det: New York, Nice og London.

14 kommentarer til “Favoritter

 1. Trine

  Så fint innlegg, med fine bilder! Du var helt nydelig på det mellomste bildet av deg, etter spørsmålet om klesplagg. Beautiful! <3

  Svar
 2. marte alfilde

  Så fint innlegg 😀 Har du mulighet til å lage ett med dine favoritt trening/kostholds blogger også? Greit med litt inspirasjon nå som det nærmer seg sommer!

  Svar
 3. astrid

  De rosa ballerinaskoene er sååå fine! Hvor mye ga du for dem og hvor kjøpte du dem?

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   De er beige 😉 Kjøpte dem på luisaviaroma. Husker ikke hva de kostet, husker bare at jeg fikk 30% rabatt. Man husker det man vil huske, er det ikke slik? 😆

   Svar
 4. Luisa

  Så fint innlegg! Vi er litt like på noen områder ser jeg 🙂 Og den sangen, fikk klump i halsen bare av å lese tittelen <3

  Svar
 5. Charlotte

  Kjempefint innlegg! Jeg tror jeg har et usunt forhold til The O.C. selv… Gleder meg til maraton til sommeren, det er lenge siden nå! 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *