15 februar 2012 -- 17:40

Lengter sånn etter sommeren at jeg har begynt å handle som om den er rett rundt hjørnet.

Jeg gleder meg så utrolig mye til å løpe ute i shorts og t-skjorte, med Nike-klokken og god musikk på øret. Det høres kanskje rart ut, men en av grunnene til at jeg trener er for å føle meg vel når jeg trener! Stramme opp kroppen, få mer muskler, og løpe fortere… For å føle meg bra når jeg gjør nøyaktig de samme tingene senere.

OG i dag klarte jeg min første handstand pushup. Riktignok med litt hjelp for å ikke deise i bakken, men selve pushupen gjorde jeg selv. Fikk så mye blod i hodet at jeg så stjerner etterpå, men fremskritt er fremskritt.

Av Kamilla | 24 Kommentarer »
 1. Maja sier:

  Du er så TØFF, Kamilla! Herrefred, føler virkelig jeg har noe å leve opp til. Jeg er nemlig IKKE komfortabel med å løpe rundt i shorts, for å si det sånn. 😉 Takke meg til lange løpetights! Men igjen – det er nok noe som i stor grad sitter i mitt eget hode, så kanskje jeg også burde begynne å handle til utendørsløpeturene i sommer? 😀 Gleder meg tross alt som en unge til å kunne løpe ute igjen!

  • Kamilla K sier:

   Takker ydmykt for fine ord.
   Ett av mine mål i fjor var å bli komfortabel med å løpe ute i shorts. Jeg hadde håpet at jeg turte det så fort det ble varmt nok, men det var ikke før godt uti august at jeg tok meg selv i nakkeskinnet og faktisk løp ute i shorts. Det var varmt lenge, så det ble flere turer – og DU så deilig! Håper virkelig du klarer å overbevise deg selv om at du kan være komfortabel i den situasjonen.

 2. Going Faster sier:

  Det var fine, freshe shortser, det! 😀

  Syns forresten ikke det høres rart ut, jeg, vi har jo alle lyst til å føle oss bra! Eneste faren er at man aldri blir fornøyd, og at man blir for streng med seg selv.

  Og GRATULERER! Så utrolig godt jobbet!! 😀 Ikke verst ikke verst!

  • Kamilla K sier:

   Taaaaakk! 😀 Ble veldig fornøyd, så kanskje jeg faktisk klarer 5 på egenhånd før sommeren. Blir spennende, for jeg tror jeg ser veldig dum ut når jeg går opp med beina, så jeg tør ikke gjøre det hvis det er mange rundt. Haha.

   • Going Faster sier:

    Altså, snakker du om å holde balansen på hendene selv samtidig som du går opp og ned i pushups? Det er ihvertfall sykt bra gjort om du får det til! Jeg ville nok måtte gjøre det intil en vegg for støtte.

    PS: Jeg tror du klarer 5 før sommeren! 😀 Er faktisk ikke i tvil! Hehe.

    • Kamilla K sier:

     Neinei, å stå inntil en vegg er absolutt lov! Men jeg følte jeg skulle falle tilbake i startposisjon hele tiden, så fikk en støttende hånd til å holde beina på plass, så de ikke gikk ut fra veggen. Og så tar man opp-ned-pushups, ja 😉

     • Going Faster sier:

      Haha, nesten godt du ikke har SÅ umenneskelig stålkontroll på kroppen! Selv om det igrunn bare hadde vært fascinerende å se! 😀

      • Kamilla K sier:

       En god venn av meg er PT og han står midt på gulvet og tar handstand pushups. Det ser HELT sykt ut. Men så har han en fysikk som er ganske vill også da… Morsomt hva man kan gjøre. Human flag og sånn også!

 3. Linn sier:

  Åh, den øverste shortsen er så fin! Tror det blir en slik på meg etterhvert 🙂

 4. Enits sier:

  Du er bare så fantastisk til å inspirere på en måte som gjør meg motivert og får lyst til å trene. Hvor handler du forresten alle disse kule og tøffe nike klærne dine?

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk for de fine ordene! Den øverste shortsen kjøpte jeg på G-Sport i dag, men ellers handler jeg som regel alt av Nike-klær på SATS. Hvert senter har en butikk i resepsjonen, og der selger de kun Nike, og de fleste sentrene har veldig godt utvalg 🙂 Og de har stadig vekk salg!

 5. Hanne sier:

  Så mye fint! Jeg bruker aldri å trene i skjorts, bruker alltid tights, men nå fikk jeg faktisk lyst på en slik selv. Forresten var det noen fantastiske oslo-bilder du hadde lagt ut også 😀

 6. Åsne sier:

  Nye treningsklær er digg. Er de camelbakflaskene gode å drikke av?

 7. Trine sier:

  (jeg tror ikke kommentaren min ble registrert i stad – problemer med nettet..) Men det jeg skrev var: Handstand Pushups?! Du er GAL, jente! Og utrolig tøff! Kjenner jeg blir litt stolt på vegne av jentekjønnet, haha 😉

  • Kamilla K sier:

   HAHA nå måtte jeg faktisk le høyt. Takker masse! 😀 Håper jeg får det til ordentlig en vakker dag, får bare trene masse på det!

 8. Solveig sier:

  Håper du ikke synes det er frekt av meg å spørre, men hvilken størrelse har du i de tingene der? Har lyst på sånne løpeshortser selv!

  • Kamilla K sier:

   Absolutt ikke frekt, selv om jeg ikke ser heeeelt poenget, ettersom man bør prøve seg frem og finne sin størrelse. Jeg har S i alle de fire plaggene, og drikkeflasken tar 750 ml 😉

 9. IdaPida sier:

  den øverste shortsen var nydelig!

  og du er knallflink! props for handstand pushup! du er rå!

 10. Maria sier:

  Gratulerer! Flinka 😀

 11. Luisa sier:

  Wohooo! Du er gal og du er flink! 😀 Gratulerer! Slik som du står på er det ikke rart du oppnår målene dine 🙂 Nå er jeg så sykt sugen på å trene, har sittet så mye å lest i det siste så jeg har ikke trent siden mandag 🙁 Men skal trene i dag og resten av helgen så da blir det fort 4 gode økter 😀

  Utrolig fint treningstøy! Elsker slike shortser og den dagen jeg føler meg vel i en slik fresh shorts, da er jeg virkelig kommet langt 🙂

  • Kamilla K sier:

   Takk!!! 😀 Må jobbe for målene vettu, og jeg får stadig høre at jeg er en ganske streng person, så naturligvis er jeg streng med meg selv også, hehe. En dag føler du deg vel i en slik shorts. Tok tid for meg også; kiloene måtte reduseres, og musklene i beina måtte bli mer synlige. Og så skjedde det. Og den følelsen var helt herlig! 😀 You’ll get there 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.