27 februar 2012 -- 9:03

Bilder fra gårsdagen.

Ukens beste dag er her, og på min plan står trening, gymgrossisten, skolen, helsekosten, og frisøren. Skal få lest masse i dag, så det blir deilig. Nå må jeg løpe, Tor-Arne venter! Håper dere får en knall start på uken!

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Trine sier:

  Skjerfet ditt er så fiiint! Håper du har en flott mandag 😀

 2. Luisa sier:

  Hørtes ut som en fin mandag! Fine bilder fra søndag, herlig med slike turer i solen 🙂

 3. Susanna Kristine sier:

  hahaha hvor er snøen deres?

 4. Herlige bilder <3

 5. Tonje sier:

  Nydelige bilder 🙂 Oslo er virkelig flott på en solskinnsdag, sett bort ifra alt arbeidet som foregår.

 6. Elise sier:

  Koselig! Fiiint skjerf 🙂

 7. Frøydis sier:

  Heisann, tenkte å komme med et lite spørsmål. Har nylig begynt å lese bloggen din og har sett at du trener mye om morgenen. Spiser du før morgenøkten?

  • Kamilla K sier:

   Det kommer an på hva jeg skal trene. Skal jeg løpe spiser jeg ingenting, får jeg får så utrolig lett hold/sting. Skal jeg trene styrke eller dra på spinning spiser jeg som regel litt i forkant 😉 Det kan være alt fra en banan eller en proteinshake, til en full frokost. Klarer fint å trene gode økter uten å ha spist, så det varierer ut i fra hva jeg har lyst til.

 8. Charlotte sier:

  Kjempefint det siste bildet av deg 🙂 Ser ut som en fin dag!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.