Søndagstur

Bilder fra gårsdagen.

Ukens beste dag er her, og på min plan står trening, gymgrossisten, skolen, helsekosten, og frisøren. Skal få lest masse i dag, så det blir deilig. Nå må jeg løpe, Tor-Arne venter! Håper dere får en knall start på uken!

10 kommentarer til “Søndagstur

 1. Frøydis

  Heisann, tenkte å komme med et lite spørsmål. Har nylig begynt å lese bloggen din og har sett at du trener mye om morgenen. Spiser du før morgenøkten?

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Det kommer an på hva jeg skal trene. Skal jeg løpe spiser jeg ingenting, får jeg får så utrolig lett hold/sting. Skal jeg trene styrke eller dra på spinning spiser jeg som regel litt i forkant 😉 Det kan være alt fra en banan eller en proteinshake, til en full frokost. Klarer fint å trene gode økter uten å ha spist, så det varierer ut i fra hva jeg har lyst til.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *