15 februar 2012 -- 9:00

Jeg elsker denne byen

Byen. Shopping. Øyhopping i Oslofjorden. Aker Brygge. Skål! Akerselva. Frognerparken. Huk. Oslo Nye. Østmarka. Bilder fra 2010 og 2011. 

Av Kamilla | 16 Kommentarer »
 1. Lene sier:

  Jeg elsker også oslo <3 Skal aldri flytte!

 2. Malin sier:

  Jeg har bodd her i ett år nå, og innser at det er på tide å leke litt turist i egen by snart, så jeg blir litt bedre kjent! Flott at du postet dette! Ser at jeg må sjekke ut huk, østmarka og oslos nye 😀 ha en fin dag!

  • Kamilla K sier:

   Ja, det synes jeg du skal gjøre! Jeg har bodd her i over 22 år, og jeg føler fortsatt jeg har massevis igjen å se 😉

   • Malin sier:

    Du får fortsette å legge ut tips hvis du kommer på noe mer jeg må sjekke ut!:-D fiiine treningstøyet du har handlet forresten! La vår og sommer komme nåå!:):) Var ikke så aller værst vær i oslo i dag da 😀

    • Kamilla K sier:

     Åh, det er så mye. Holmenkollen, Sognsvann, det er jo latterlig mye skog her, med herlige tursteder, rasteplasser, badesteder osv… Og flere turområder som er flotte, for eksempel Østensjøvannet og Hvervenbukta. Og hele Bygdøy er fin. Øyhopping i Oslofjorden, eller bare være på én av øyene… Også andre ting, som å gå inn på Rådhuset, se på bystyremøter og slikt… Utrolig mange ting folk som bor her ikke engang tenker over tror jeg. 😀
     Og ja, helt herlig vær i dag! Deeeeilig!

 3. Luisa sier:

  Fine byen 🙂 Nesten like fin som min hihi. Nei, Stavanger og Oslo er jo så ulike som de kan bli, begge er fantastiske! Elsker å dra til Oslo og kose meg med alt byen har å by på! Men Stavanger er hjemme for meg 🙂

  • Kamilla K sier:

   Ja, hjemme er som regel det beste stedet. Jeg er jo Oslopatriot så det synger. For meg er jo dette hjemme. Familie, slekt, venner, minner. Alt er her.

 4. Linn sier:

  Jeg vet det, Oslo er fantastisk! Bodde i Bergen i høst og hørte så mye rart om Oslo, men de vet bare ikke hvor fint vi har det hvis vi bare beveger oss litt utenfor innerste sentrum 🙂

 5. Maja sier:

  Oslo er en FLOTT by, og personlig skjønner jeg ingenting av det folk sier om at Oslo er Europas styggeste by. De som sier det kan umulig ha beveget seg utenfor en radius på 500m rundt Oslo S… De har i alle fall ikke oppdaget alt det vakre denne rare lille byen vår har å by på. 😀

  • Kamilla K sier:

   Agreed 😉 Skjønner turistene godt da, Jernbanetorget og området rundt er jo ganske stygt. Men hvor ofte er man der liksom? 😛

 6. Ida sier:

  Ååh! Gleder meg virkelig til å flytte nedover!! 🙂

 7. Line sier:

  Beste byen, særlig på sommeren! Savn<3

 8. Phoebe sier:

  Jeg også elsker Oslo <3 Ble så inspirert av dette innlegget at jeg skrevt et helt eget som publiseres på tirsdag <3

 9. Frida sier:

  De nydelige innleggene dine om byen min (vår) var grunnen til at jeg startet å lese bloggen din for ganske mange år siden, Kamilla. Synes den har blitt så fantastisk etter hvert – bloggen din altså. Flinking, stå på!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.