10 februar 2012 -- 7:00

Ah, i går hadde jeg en aldri så liten matfest etter at jeg kom hjem fra turen med hundene. Som jeg nevnte var jeg virkelig skrubbsulten, så det var bare å sette i gang KitchenAid-maskinen, og på med stekeovnen. Pizzatid! Brukte Kristines alt-mulig-oppskrift som bunn, og toppet med det dere ser på bildene under. Det ble så godt! Og med tanke på at maskinen tok seg av piskejobben, var det også veldig enkelt. En ny hit!

Og etter middag kommer dessert – også på en torsdag.

Mager kesam blandet med ca. 1 ss funlight bringebær, toppet med bringebær, jordbær og mango. NAM!

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Luisa sier:

  Herlig mat! Jeg tenkte å prøve den alt-mulig-oppskriften snart, gleder meg 🙂

 2. Det så utrolig digg ut! Tror jeg må prøve meg på den desserten selv i kveld! 😀

 3. Trine sier:

  Nam nam nam!! Så utrolig godt ut! Urettferdig å friste meg sånn nå som jeg sitter i en trang forelesingssal! 😉

 4. Pizza og andre gjærdeiger går virkelig som en drøm med KitchenAid!

 5. NAM dette så godt ut <3

 6. Going Faster sier:

  Å, det så kjempedeilig ut! Yummi!! Ikke rart du var sulten etter den lange turen…

 7. Karoline sier:

  Det så godt ut!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.