Mat #1

Matinnlegg var visst populært… Ser greia; man har jo gjerne sine egne matvaner, og da er det herlig med nye forslag og litt inspirasjon. Og det krever ikke spesielt mye av meg å knipse et bilde før jeg begynner å spise.

Squash med krydret kyllingkjøttdeig og ost over, diverse grønnsaker, lettrømme, salsa og mer ost.

Stekte gulrøtter og krydret laks med osteskiver.

Rundstykker av eggehviter, solsikkekjerner, linfrø, kruskakli, mandler og bakepulver (med utgangspunkt i denne oppskriften). Perfekt å lage kvelden før så har man både frokost og lunsj dagen etter.

Proteinlefse med hjemmelaget sjokoladepålegg (proteinpulver, sukkerredusert oboy og melk).

Juicy Chicken, som var så godt at karbonadedeigen ikke lenger kan føle seg trygg til fredagstacoen. Tenker det kan bli annenhver gang, og håper jeg får gjennomslag for den ideen. Synes dette var best!

Lavkarboboller. Deli sine boller er fortsatt best, men disse kryper lett inn på en andreplass. Trodde de skulle bli både tørre og smake vondt, men de ble utrolig saftige, sunne og ikke minst: GODE. Kommer nok til å lage de flere ganger fremover. Tok vel ca tre kvarter fra start til slutt. Raske boller med god samvittighet.

Standard Kamilla-frokost. Får vann i munnen bare av å se det. Elsker frokosten min.

Vel, dette var en omelett. Før jeg ødela den. Med krydret kyllingkjøttdeig, paprika, ost, salsa og mager kesam.

Salat med isbergsalat, paprika, mais, ananas, agurk, kalkunskinke, ost, og litt krydder.

Flere som ble sultne nå, eller? Haha.

Vitaminvannet er sponset.

28 kommentarer til “Mat #1

  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Stort sett blir det lite karbohydrater, ja… Mye proteiner, moderat med karbohydrater og moderat med fett. Det er min greie 😉 Spiser litt frukt da, så det trekker jo opp, men totalen er likevel godt innenfor “lavkarbo-tallene”.

   Svar
 1. ★MK★

  mange av favorittene mine også her. Får skikkelig vann i munnen! Oi har det kommet med tacosmak også nå? Elsker Maggi Juicy!

  Svar
 2. Lene

  Elsket dette innlegget! Takk! 😀 Du er en stor inspirasjonskilde i matveien, Kamilla! 🙂 Ha en herlig dag!

  Svar
 3. Going Faster

  Mmm! 😀 Så flink du er å spise variert! Jeg spiser nesten alltid det samme, jeg. Dårlig på variasjon.

  Det første bildet fristet meg aller mest! 😀

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Hehe, jeg prøver. Føler riktignok at jeg spiser det samme hele tiden, men tilbreder man det på forskjellige måter så funker det jo 😉

   Svar
 4. Sofie

  Åh, elsker å finne ny matinspirasjon:D
  Selv har jeg oppdaget en pannekakeoppskrift bestående av havregryn, grovt sammalt mel, rug, cottage cheese og vaniljekesam, og har spist dette både til frukost og etter-trenings-mat hver dag i tre uker. haha 😀

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   HAHA jeg kjenner meg kanskje litt for godt igjen i det å bli opphengt i visse matvarer, eller retter. Spiste laks, pasta og paprika til middag hver dag i flere uker i høst en gang 😆 Mat er godt!

   Svar
 5. Hanne

  Fylt squash så veldig godt ut. Skal også prøve rundstykke oppskriften din. En av de få tingene jeg savner på lavkarbo er å lage scones til frokost i helgene, så jeg leter fremdeles etter noe som kan erstatte det 😉

  Svar
 6. I

  Å, du er heldig som liker så sunn mat! 🙂 Det ser jo så godt ut, men jeg er så kresen at jeg hadde nok ikke likt noe av det der nesten – unntatt bollene og rundstykkene 😛

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Det finnes mye mer sunn mat enn det på bildene, så klarer ikke helt tro at du ikke liker sunn mat… Går fint an å gjøre usunn mat sunn. Bollene var kjempegode. Tror jeg må lage de igjen i dag 😀

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *