20 februar 2012 -- 22:27

Ja, så var det den løpepausen da. Det gikk jo kjempebra… Haha. Nå får jeg vel kjeft av et visst menneske, men det gjør ingenting. 8 rolige km på mølla før 55 min pilates utgjorde en veldig deilig start på denne treningsuken.

Fornøyd jente!

Natta, barna!

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Du er så flink 😀

 2. IdaPida sier:

  flink du er Kamilla! jeg håper å komme forbi den magiske 5km grensa mi snart, men da burde jeg kanskje løpe litt oftere enn det jeg gjør:P

 3. Elise sier:

  flinke deg! jeg prøvde meg på 3d mølla (er det 3d..?) på gymmen her… vi er ikke så gode venner. liker å løpe ute jeg, ikke at det skjer så mye men 🙂

 4. Luisa sier:

  Flink jente 🙂 Men vær forsiktig med løpingen da 😉

 5. Going Faster sier:

  Det er ikke så lett å holde seg helt unna løping, nei! Er utrolig deilig å ta seg en løpeøkt før en litt roligere time. <3

  Jeg måtte levere inne Nikeklokken min i dag, jeg. Buhuu! Den var nok defekt på et vis. Jeg fikk nemlig bytte beltet, men den ville ikke samarbeide med det nye heller. Så da får jeg ny klokke om en ukes tid istedenfor. Da MÅ det jo bare funke! 😀

  • Kamilla K sier:

   Ja, det var utrolig deilig før pilatestimen. Føler ikke det holder med kun den timen, og jeg savnet løpingen, så… 😛
   Åh, så kjedelig! Men da bør jo alt funke da, når alt er nytt igjen! Haha. Skal ikke være lett alltid 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.