Jiiiiha

I dag våknet jeg med livsglede herfra og til månen! For all del, jeg er som regel i godt humør når jeg våkner, men i dag tok det helt av. Så da bakte jeg kake til Martin (bilder kommer), før jeg dro, smilende, til SATS for en god økt; 5 km på mølla, etterfulgt av styrke på bryst og armer. Løpepause er SÅ forrige uke. Lurer på hva som gikk gjennom hodet mitt da jeg sa ja til det… Menmen, formen er bedre enn noen gang, og jeg svever på en fin sky.

Haha! Nike sa jeg skulle løpe i underkant av 5 km på onsdag… Det ble bittelitt mer.

Gøy i heisen på vei hjem fra SATS med Tor-Arne.

God helg til dere alle!

12 kommentarer til “Jiiiiha

 1. Mia

  Blir super motivert av deg jeg! Skal bare riste av meg lungebetennelsen og så er det tilbake på møllen!

  Svar
 2. Going Faster

  Wow, knallbra! 😀 DU er FLINK! Håper beina er fornøyde også!

  Og så herlig bilde av dere i heisen. Godt humør! 😀

  Jeg hadde også en herlig treningsøkt i dag. Glede!

  Goood helg!

  Svar
 3. Gina

  Jeg blir så glad når jeg leser at du har det så bra 😀 håper du koste deg i dag, ble sykelig misunnelig på de kakene! fy søren.. Blir ekstra glad av alle de søte kommentarene, du er kjempe flink og du sprer så mye glede i mitt liv hvertfall 🙂 Finnes det noen søtere enn deg? dont think so! <3

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *