I love you

Etter å ha sittet på kafé med Christine og snakket om New York dro jeg hjem, og begynte å bla gjennom bildene mine fra turene over dammen. Var like før jeg begynte å grine. Savner den byen så utrolig mye! Shoppingen og alt sånt trenger jeg strengt tatt ikke, men bare det å være der er så herlig. Menneskene, stemningen, kulturen, luktene, maten, lydene, tempoet… Parkene i seg selv er jo grunn nok til å dra dit. Trenger nesten bare kamera og litt penger, så fikser resten seg der borte. Ja, også hadde det gjort seg med en reisepartner. En god en.

16 kommentarer til “I love you

 1. Mira

  Jeg har aldri vært i New York, men jeg drømmer meg vekk i bildene til andre som har vært der stadig vekk. Jeg har så lyst til å reise!

  Svar
 2. Going Faster

  Å, FOR en sandwich! Husker jeg fikk en slik en i USA en gang også, og ble helt satt ut, hehe. Det var jo faktisk litt vel mye, hehe. Har kun vært 3 dager i NY, og det var ikke nok… Jeg vil også tilbake en gang!!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   I følge serveringsstedet (på grand central station) var det der EN HALV sandwich! Nå vises jo ikke hele størrelsen på det bildet der, men det var DIGER! Haha 😆

   Svar
 3. Ida K

  Jeg kjenner at det svir litt i hjertet når jeg ser de bildene. Var der i april i fjor, og herregud som jeg lengter tilbake! Få fort jeg får spart opp penger og finner meg en reisepartner blir det første fly over dammen 🙂

  Svar
 4. Hanne

  Så mange flotte bilder! jeg var i New York selv for fire år siden, men vet jeg kommer til å dra tilbake en gang i fremtiden. Jeg elsket også byen. En NY-tur måtte jo vært en fin gulrot for deg til et av målene dine. Du som er så flink til å lage langtidsmål og premier 😀

  Svar
 5. Hverdagshelt

  En tur til New York hadde vært drømmen nå… Gå en tur i en park, drikke litt kaffe, bruke litt penger og leve storbylivet! Ja ja bra man kan drømme…

  Svar
 6. Trine

  Jeg har alltid tenkt at jeg MÅ til NY, men mest pga sexog singelliv. Nå som den perioden er litt over har jeg faktisk ingen stor lyst til å dra dit. Alle sier det er så fantastisk, men jeg ser for meg at det er just another betongby, med en park som unnskyldning for å få litt natur mellom bygningene. Og det appellerer ikke til meg. Men fremdeles, det må være noe med den byen – alle elsker den jo!

  Svar
 7. Charlotte

  Åh, jeg har så utrolig lyst til å dra dit selv!! Jeg vet ikke om du leser Sandras blogg (rodeo.net/niotillfem), men hvis ikke så kan du få mange gode NY-tips der samtidig som hun tar nydelige bilder 🙂

  Svar
 8. I

  AH, i know how you feel! New York er sånn by man bare blir helt forelska i, jeg greier såvidt gå et halvt år mellom hver gang. Drar faktisk dit på torsdag 🙂 Beste byen!

  Svar
 9. Elise

  Så fint! Har veldig lyst til å dra til New York 🙂 Hater hvor mye pålegg de bruker i USA, du får jo en hel kalkun på sandwichen!

  Svar
 10. Luisa

  Åh, jeg blir med! Hehe, neida, må nok vente litt før jeg får tatt meg turen dit, er andre turer som står foran i køen, men en dag da skal vi forenes, jeg og NY 🙂 Du er heldig som har vært der!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *