17 februar 2012 -- 16:22

En herlig dag i Oslo. Selv startet jeg den med en ekstra stor proteinkaffe før en god ryggøkt på SATS. Så gikk jeg til Gina for å få scones, te, og møte lille Emma. Trodde det var en vill valp jeg skulle møte, men hun her var bare fredelig og kosete. Så god! Og dette været må en jo bare smile av. Å se snøen smelte gir en god følelse i kroppen.

Fineste utsikten fra kjøkkenvinduet.

På vei hjem tok jeg omveien om posten, og hentet en iHerbpakke, og en pakke fra Victorias Secret. Knallfornøyd med innholdet i begge, så nå møter jeg våren og sommeren med godt mot.

Nå blir det taco! God helg, fine lesere!

Av Kamilla | 20 Kommentarer »
 1. Trine sier:

  Smelter av de siste bilder, SÅ søt! <3 god helg, fine deg!

 2. Ellen Marie sier:

  Nydelige bilder! Og sconesene så kjempe gode ut! Bare vanlige scones eller superfin oppskrift? De var så høye og perfekte liksom:-)

  • Kamilla K sier:

   Hun brukte en oppskrift fra en kokebok hun har kjøpt tror jeg… Morsomt at du synes de ble høye, for noe av det første hun sa til meg var at de ikke hadde hevet. Ser du dette, Gina? De ble perfekte! 😀

  • Gina sier:

   jippii, jeg som synes de kunne blitt bedre;) Gode var de hvertfall! Brukte oppskriften til Nigella Lawson fra kokeboken Nigellas kjøkken! 🙂

 3. Marianne sier:

  Hei! Du har så fin blogg; flotte bilder, motiverende innlegg og ikke minst, fristende matbilder, hehe. Jeg blir stadig inspirert til å komme i form når jeg leser her. Ikke bare for å bli fit, men for helsa sin skyld. Vil gjerne leve sunn og frisk i mange år, hehe. Hva var det som gjorde at du bare bestemte deg for en annen livsstil? Og har det vært lett hele veien? Ha en fin helg 🙂

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk for alle de fine ordene! 🙂 Sånt setter jeg pris på. Det var en kombinasjon av flere ting. Hadde begynt å trene styrke med Tor-Arne og skjønte jo at treningen i seg selv ikke kom til å gi resultater hvis ikke kostholdet ble skjerpet, jeg studerte kosthold og helse, og ikke minst følte jeg meg ikke vel i egen kropp. Så var det en torsdag kveld jeg satt opp kostholdsplan for meg selv, ut i fra hva studiet hadde lært meg. Og så begynte kiloene å forsvinne samtidig som styrken økte. Og jeg vil si det har vært lett hele tiden, MEN nå har jeg ikke vært av de som har gått ned 10 kg på to måneder. Jeg har gitt meg selv og kroppen min tid, så det skulle utvikle seg til en livsstil, ikke en diett. Har jeg lyst på godteri så spiser jeg det. Det er totalen som avgjør, men jeg prøver å spise så rent og sunt som mulig, nettopp fordi jeg føler meg så utrolig mye bedre av det; huden blir finere, jeg føler meg friskere og freshere, treningen går bedre, og ikke minst føler jeg at jeg behandler kroppen min bra, og det er en veldig god følelse. 🙂

 4. Kjempe fine bilder <3

 5. L sier:

  Ha en deilig helg, Kamilla! Her ble det 4×4 og styrke på mage og armer. Nå er det brownies, hurra for helg og vinterferie! 🙂

 6. Ida Talette sier:

  Frøken strøken, lysten på å dele bolleoppskriften før søndag? Kjekt med sunne fastelavensboller :o)
  Herlige bilder og nydelig valp 🙂

  • Kamilla K sier:

   Åh, jeg rekker nok ikke å lage de igjen i dag. Har såpass mye annet å gjøre, og skal jeg legge ut oppskrift vil jeg jo ta steg-for-steg-bilder. Men bare google, så finner du mange oppskrifter som sikkert er gode! 🙂

 7. Mira sier:

  For et herlig bilde det siste der 🙂 Ble myk i hjertet!

 8. Susanne sier:

  For en søt hund! og heldig du er som har en pakke fra VS <3 sikle sikle… 🙂

 9. Luisa sier:

  For en nydelig valp! Vet du hva, for noen dager siden la jeg inn min første bestilling hos iHerb! Gleder meg til pakken kommer 🙂 og matinnlegget er herved lagret! Så mange gode tips!

 10. Ida sier:

  God HELG, Kamilla 🙂 Nå skinner faktisk solen i Trondheim og- gleder meg virkelig til vår og bar bakke!

 11. Going Faster sier:

  Å, for en koselig dag! Hunder <3!! Jeg vil omgi meg med evigvarende valper, hehe. (Stella er vel så nærme som jeg kommer en evivarende valp!)

  # Takk for fine ord! Jeg tar det overhodet ikke ille opp, – jeg skjønner jo at du har rett! 😉 Jeg har nok for strenge krav til hva jeg skal klare, og vil helst være raskere enn raskest med EN GANG! Da er det jo like greit at kroppen bare sier stopp, når hodet ikke klarer det. Smart system, igrunn, hehe.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.