14 januar 2012 -- 13:53
 • Mandag: PilatesBall 55 min. Rask gange 2 km
 • Tirsdag:
 • Onsdag: Ellipse 37 min. 4 km gange. Planken.
 • Torsdag: Oppvarming: 10 min på mølla. Styrke: tåhev, skulderpress, skrå brystpress, wrist curl, liggende tricepspress, pull-ups i hjelpeapparat, planke med ball.
 • Fredag: Oppvarming: 10 min på mølla. Styrke: knebøy, skrå brystpress, bicep curl, wrist curl, dips, brede og smale pull-ups i hjelpeapparat, sittende roing, leg curl, planke med ball. Avslutning: 1 km løping.
 • Lørdag: 5 km/33 min på mølla. 57 min ellipse.
 • Søndag: 7 km på mølla.

På fredag var Cecilie med på trening, og det var så gøy å få henne til å ta i skikkelig! Hun hadde god teknikk med en gang på mange av øvelsene, og da blir det jo med ett ganske mye morsommere. Har man feil teknikk kan det jo være lurt å ha mindre motstand, og heller øve på å utføre øvelsen riktig. Sånt blir gjerne demotiverende, man vil jo ta i! Eller… JEG vil i hvert fall ta i. Så nå blir det forhåpentligvis litt trening med Cecilie fremover. Også skal jeg inrømme at det var litt stas å være sterkest. Ved siden av Tor-Arne ser det jo ut som jeg løfter baby-vekter, haha.

Passe sliten etter endt økt på fredag.

Ikke at jeg blir forstyrret av andre når jeg løper, men det er en herlig følelse å være den eneste på SATS i noen minutter. Skjer ikke ofte, i hvert fall ikke i januar.

Sterk, sterk, sterk. Liker fokuset!

Når jeg sier at jeg legger meg tidlig og sover mange timer… Da mener jeg det! Noen vil kanskje spørre hva dette gjør i et innlegg om trening, men for meg har søvnen masse å si for hvordan jeg yter på trening om morgenen.

Etter morgenkardio er det få ting som slår en god proteinkaffe. Min versjon består av: 1 Aroma-kapsel fra Dolce Gusto (2 dl kaffe) og 1 proteinshake (2 dl skummetmelk + 1 scoop Chocolate Supreme). SÅ godt!

Dagens økt. Søndager er min «gjør det du vil»-dag, så øktene blir deretter. En rar, men god intervalløkt!

Holder på med et lite mattips-innlegg, men jeg spiser jo bare middag én gang om dagen, så det tar litt tid å få tatt alle bildene. Men da vet dere i hvert fall at det er på vei.

Det har vært en fin treningsuke, og det liker jeg. Og matinntaket har vært så fint denne uken. Det liker jeg òg. Hvordan har deres treningsuke vært?

Av Kamilla | 23 Kommentarer »
 1. Mira sier:

  Jeg får lyst til å trene når jeg leser dette, herlig. Jeg også liker fokuset på å bli sterk, sterk, sterk! Min treningsuke har vært ikke-eksisterende, og jeg tror jeg må bare komme meg ut på tur med en gang. 🙂 Flinke deg!

 2. Cecilie M sier:

  Fin treningsuke, ja! 😀 Er imponert over at du trener tidlig, det orker bare ikke jeg! *ler* Har best motivasjon og liker best å trene på kvelden. Selvom det føles veldig godt de dagene jeg har trent tidlig, da. Da har man den fine følelsen hele dagen! Og senteret er rolig… Og man sover bedre… Ser jeg burde bytte treningsvaner, haha!

  SV: Tusen takk! 😀 Tror nok du er MYE sterkere enn meg sånn generelt, men akkurat pullups har jeg jo trent mye på!

  • Kamilla K sier:

   Klarte det ikke før jeg heller, men jeg ble rett og slett nødt til å legge om, for jeg får så utrolig lett hold/sting. Må vente ca. fire timer fra jeg spiser et LETT måltid til jeg kan løpe, så det blir mye lettere å ta treningen før frokost, så slipper jeg hele problemet 🙂 Styrketrening trener jeg midt på dagen, for da MÅ jeg ha i meg noe først.

 3. Ina sier:

  Ah, nok et herlig innlegg! Takk for inspirasjon. Flinke deg 😀

 4. Martine sier:

  ååh, du er så inspirasjon, Kamilla :D! Nå har jeg endelig fått tilbake treninslysten min som jeg hadde i fjor, og er back on track takket være innlegget du la ut for en stund tilbake. Denne uken ble det totalt 23 kilometer, litt styrke og rockering, og jeg er skikkelig fornøyd. Fem økter totalt, noe som jeg synes er ganske bra!

  Men ett spm; når du teller kilometer, går du ut i fra nike+ eller det som står på mølla? for på meg er det veldig forskjellige resultater når det gjelder kilometerne. Når den ene viser 4 kilometer, viser den andre 3. Haha! Litt irriterende!

  • Kamilla K sier:

   Så utrolig herlig! Kjempebra jobba – stå på videre!
   Ang. Nike+ så bør du kalibrere sensoren… Jeg har gjort dette med både gange og løping, så jeg opplever at mølla og iPhonen viser ca. samme distanse. Sensoren tar jo utgangspunkt i hvor lenge foten er i kontakt med bakken, og ettersom dette er forskjellig fra person til person kan det være kjekt å la brikken vite hvordan dine skritt er 😉

   • Martine sier:

    Nå føler jeg meg veldig dum, men hvordan skal jeg kalibrere den? vet at man kan trykke «kalibrer», men skal man først gå en viss distanse eller hvordan gjør man det?

    • Kamilla K sier:

     Ja! 🙂 Jeg har gjort det slik at jeg har gått 1 km og så trykket kalibrer, og så stilt inn slik at Nike+ også sier 1 km. Så har jeg løpt tilbake og kalibrert løpingen til 1 km. Jeg opplever i hvert fall at mølle og iPhone viser ganske like distanser, så anbefaler å enten gjøre slik jeg sa, eller hvis du løper på mølle når du skal kalibrere, så kan du jo bare fullføre en økt, og så kalibrere mot den distansen mølla viser 😉 Haha, for en klønete forklaring! Håper du skjønte det!

 5. Hanne sier:

  Så flink du er! Likte kyllingmiddag innlegget veldig godt. Kjempe flott laget! Gleder neg til det neste! 🙂

 6. Annika sier:

  Så utrolig flink du er 😀 Skulle ønske motivasjonen min var like god som din;) Kan du lage noen moteinnlegg snart? Kanskje med dine neste shoppingplaner?:)

  • Kamilla K sier:

   Hm… Mine neste shoppingplaner handler egentlig bare om teknologi, men ettersom jeg bruker alt for mye tid på polyvore og weheartit om dagen, så skal jeg helt klart klare å få til det 🙂 Gøy med ønsker! Og takk!

 7. Luisa sier:

  Så flink du har vært! Liker veldig godt disse innleggene hvor du oppsummerer, får jo litt tips selv da 🙂

 8. Ida K sier:

  Du er desidert den største treningsinspoen min om dagen! Har fått mange tips fra bloggen din 🙂 Og så lurer jeg på, er det SleepCycle appen du bruker? Vil du anbefale den?

  • Kamilla K sier:

   Ååå, så herlig! Hyggelig av deg 😀 Ja, det er sleepcycle. Altså, jeg bryr meg ikke så veldig om de grafene, men jeg liker så godt den vekke-lyden jeg har valgt, også liker jeg å se hvor lenge jeg har sovet i gjennomsnitt, haha. Men for all del, den er jo kjekk nok 😀

 9. Elise sier:

  Du er så flink til å trene, beundrer deg virkelig. Har lyst til å begynne å løpe til våren, det værste er vel å få seg til å begynne med det!

  • Kamilla K sier:

   Takk! 🙂 Det verste er ofte å komme i gang. Så fort man får innarbeidet noen rutiner og finner gleden i det så går det mye lettere.

 10. Phoebe sier:

  Det er så inspirerende! Beundrer innsatsen din skikkelig. Du ser så godt ut! Når vi har flyttet ferdig skal jeg jogge Oppsal rundt. Fikser ikke å jogge langs akerselven. får helt angst av alle disse supertrente menneskene. hehe. siden jeg puster og peser som en hvalross.

 11. IdaPida sier:

  så flink du er 🙂 Du er kanskje en av de beste treningsbloggerne jeg har kommet over. Du er så oversiktiglig og gjennomført!

  min treningsuke ble veldig redusert forrige uke da jeg ble slått ut av omgangsyken fra tirsdagkveld til fredagmorgen. Det var vanskelig bare d å prøve å jobbe. Men lørdag og søndag tok jeg det igjen med 3 økter 🙂 yess mam! det var deilig etter å ikke ha trent siden mandagskvelden.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.