5 januar 2012 -- 13:35

Begynner å nærme seg to måneder siden jeg lovte å vise frem skoene og veskene mine. Å vise frem alle skoene mine er ganske uaktuelt, men dere kan jo få se favorittene. Trening, mat, sko og vesker… Fire herlige faktorer i livet. Alle fire kommer riktignok i ikke-så-herlige former også.

1. Jeffrey Campbell Lita Spike. 2. Røde pumps fra Din Sko eller Bianco. 3. Christian Louboutin Rosella Flat. 4. Marc By Marc Jacobs (vet ikke hva mer de heter) 5. Acne Strain Elastic Flat Sandals. 6. Nelly Shoes Adelia. 7. Christian Louboutin Fifi 100 mm. 8. Alexander Wang Freja Boots. 9. Leopard-ballerinas fra noe som må ha vært en ulovlig sjappe i Nice.

Og nå om dagen lever jeg i disse – tidenes skokjøp:

Frye Engineer 12R Boots.

Av Kamilla | 18 Kommentarer »
 1. Maja sier:

  Fiiiiiiiine samlingen! <3

 2. Cecilie M sier:

  Fargene på de nelly-skoene er fantastiske! man blir jo glad av å se på dem! 😀 Og du har jammen mange lekre favoritter. <3 SKOOOO! <3

 3. Trine sier:

  Mmmm, så mange fine du har <3

 4. Herlig samling 🙂 Helt enig, sko og vesker er essensielt da det er det vi bruker og skifter mest.

 5. Ingrid sier:

  Elsker Acne-sandalane! Er dei behagelige?

 6. Svar: Ja, det synes jeg 🙂 Det er jo skinnsåle og resten er bare elastiske strikker, så det er ikke så mye som kan være ubehagelig egentlig 😉
 • Susanna Kristine sier:

  Jeg er vel en av de få som ikke liker høye heler, og holder meg heller til deilige joggesko, haha 😉

 • Mira sier:

  En liten bit lykke dette her 😀 Jeg elsker bootsene, finnes ingenting bedre enn å kjøpe et perfekt par og bruke dem til de faller fra hverandre. Det har jeg gjort noen ganger de siste årene 😉

 • Svar: Det er herlig! Da har man virkelig gjort et kupp!
 • Ina sier:

  Når vi nå er inne på sko, hvor har du kjøpt nike run skoene dine? Finner dem seriøst ingen plass. og hvis jeg finner dem, så er det ikke min str 🙁

 • Svar: De rosa og svarte har jeg kjøpt i Amsterdam, og de hvite kjøpte jeg i London. Så der er jeg nok ikke til så mye hjelp dessverre. Virker som at de er utsolgt over alt her i landet. Ser at footlocker har dem i ganske mange farger, men tror det kan bli både dyrt og ta lang tid… Lykke til! 🙂
 • Svar
 • Tonje sier:

  En fantastisk samling!

 • Luisa sier:

  Så mange lekre!

 • Så mange fine sko <3 <3 <3

 • Nina sier:

  For en fin samling 🙂 Jeg elsker MbMJ-flatsene!

 • Mariann sier:

  Hei!
  Litt off topic.. Jeg kjøpte dolce gustoen du har etter at du tipset om den, men har et spm. Når man skal lage kaffidrikker med melk i må man jo «stoppe kranen» manuelt… syns det er vanskelig å vite hvor mye kaffi og melk der skal være i koppen. Det står jo angitt i milliliter på pakken men det sier meg ikke så mye. Har du noen tips?

 • Svar: BEKLAGER sent svar! Hadde tenkt til å svare deg med en gang jeg så spørsmålet, men godkjente kommentaren fra mobilen så da ble det litt krunglete. Jeg har løst det hele med å bruke en kopp som tar bittelitt over 200 m / 2 dl. Fylte koppen med vann, helte i et desilitermål, og så hvor mye det ble. Bruker for det meste aroma, som skal være på 200 ml, så da er den koppen perfekt. Skal jeg bruke en type med melkekapsel og kaffekapsel så har jeg rett og slett lært meg hvor en utvalgt kopp de forskjellige målene når til. Kjenner en som har brukt vannfast tusj til å markere inni òg, hehe. Så det er mine tips i hvert fall. Ellers kan du jo kjøpe kopper for det formålet på dolce gusto sine hjemmesider, men det blir jo litt mer styr, og ikke minst dyrere. De glassene/koppene gjør at du kan følge anvisningen på pakken helt nøyaktig, med tanke på de strekene som er tegnet opp. Håper dette var til noe hjelp!
 • Svar
 • ★MK★ sier:

  Så mange fine og søte! Til og med noen jeg ville klart å gå i 😉 Jeg prøver å få solgt noen av mine jeg da..

 • L sier:

  Christian Louboutin Rosella Flat <3<3<3<3<3

 • Svar: <3 <3 <3
 • Svar
 • Her var det mye fint gitt! Skulle ønske jeg og kunne gå i hæler as!

 • Karoline sier:

  Så mange fine par du har 😀 Spesielt misunnelig på Freja-skoene dine. Har så lyst på!

 • jeg elsker elsker elsker jeffrey campell skoa dine!!! NAGLER <3

 • Kommenter


  kamilla (a) kamillak.com

  Sider

  INSTAGRAM: kamillako

  bloglovin

  Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.

  Kategorier