Shoes

Begynner å nærme seg to måneder siden jeg lovte å vise frem skoene og veskene mine. Å vise frem alle skoene mine er ganske uaktuelt, men dere kan jo få se favorittene. Trening, mat, sko og vesker… Fire herlige faktorer i livet. Alle fire kommer riktignok i ikke-så-herlige former også.

1. Jeffrey Campbell Lita Spike. 2. Røde pumps fra Din Sko eller Bianco. 3. Christian Louboutin Rosella Flat. 4. Marc By Marc Jacobs (vet ikke hva mer de heter) 5. Acne Strain Elastic Flat Sandals. 6. Nelly Shoes Adelia. 7. Christian Louboutin Fifi 100 mm. 8. Alexander Wang Freja Boots. 9. Leopard-ballerinas fra noe som må ha vært en ulovlig sjappe i Nice.

Og nå om dagen lever jeg i disse – tidenes skokjøp:

Frye Engineer 12R Boots.

18 kommentarer til “Shoes

 1. Cecilie M

  Fargene på de nelly-skoene er fantastiske! man blir jo glad av å se på dem! 😀 Og du har jammen mange lekre favoritter. <3 SKOOOO! <3

  Svar
 2. Ingrid

  Elsker Acne-sandalane! Er dei behagelige?

 3. Svar: Ja, det synes jeg 🙂 Det er jo skinnsåle og resten er bare elastiske strikker, så det er ikke så mye som kan være ubehagelig egentlig 😉
 4. Svar
 5. Susanna Kristine

  Jeg er vel en av de få som ikke liker høye heler, og holder meg heller til deilige joggesko, haha 😉

  Svar
 6. Mira

  En liten bit lykke dette her 😀 Jeg elsker bootsene, finnes ingenting bedre enn å kjøpe et perfekt par og bruke dem til de faller fra hverandre. Det har jeg gjort noen ganger de siste årene 😉

 7. Svar: Det er herlig! Da har man virkelig gjort et kupp!
 8. Svar
 9. Ina

  Når vi nå er inne på sko, hvor har du kjøpt nike run skoene dine? Finner dem seriøst ingen plass. og hvis jeg finner dem, så er det ikke min str 🙁

 10. Svar: De rosa og svarte har jeg kjøpt i Amsterdam, og de hvite kjøpte jeg i London. Så der er jeg nok ikke til så mye hjelp dessverre. Virker som at de er utsolgt over alt her i landet. Ser at footlocker har dem i ganske mange farger, men tror det kan bli både dyrt og ta lang tid… Lykke til! 🙂
 11. Svar
 12. Mariann

  Hei!
  Litt off topic.. Jeg kjøpte dolce gustoen du har etter at du tipset om den, men har et spm. Når man skal lage kaffidrikker med melk i må man jo “stoppe kranen” manuelt… syns det er vanskelig å vite hvor mye kaffi og melk der skal være i koppen. Det står jo angitt i milliliter på pakken men det sier meg ikke så mye. Har du noen tips?

 13. Svar: BEKLAGER sent svar! Hadde tenkt til å svare deg med en gang jeg så spørsmålet, men godkjente kommentaren fra mobilen så da ble det litt krunglete. Jeg har løst det hele med å bruke en kopp som tar bittelitt over 200 m / 2 dl. Fylte koppen med vann, helte i et desilitermål, og så hvor mye det ble. Bruker for det meste aroma, som skal være på 200 ml, så da er den koppen perfekt. Skal jeg bruke en type med melkekapsel og kaffekapsel så har jeg rett og slett lært meg hvor en utvalgt kopp de forskjellige målene når til. Kjenner en som har brukt vannfast tusj til å markere inni òg, hehe. Så det er mine tips i hvert fall. Ellers kan du jo kjøpe kopper for det formålet på dolce gusto sine hjemmesider, men det blir jo litt mer styr, og ikke minst dyrere. De glassene/koppene gjør at du kan følge anvisningen på pakken helt nøyaktig, med tanke på de strekene som er tegnet opp. Håper dette var til noe hjelp!
 14. Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *