Nytt design

Tusen, tusen takk for de gode ordene deres. Jeg har helt fantastiske venner. Og dere er skjønne!

Rett før jeg fikk nyheten i går så hadde jeg gjort klart helt nytt design på bloggen. Skulle bare ta en dusj, se over en siste gang, og så publisere. Så litt forsinket… Her er det! Kommer nok til å gjøre litt forandringer her og der, men det viktigste for meg var å få søkefelt, bedre kommentarfelt og et par andre småting. Hva synes dere?

 

10 kommentarer til “Nytt design

 1. Hanne

  Veldig leit å høre om din morfar. Sender de varmeste kondolanser. Håper det går bra med deg og din familie. Ellers vil jeg si at forandringene var supre. Jeg likte det gamle, men dette var mer deg 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Takk for det! Og hyggelig at du liker det nye. Mulig jeg går tilbake igjen, men synes det er gøy med litt forandring. Og med dette blir det lettere å forandre litt og litt 🙂

   Svar
 2. Luisa

  Jeg syns det ble fint! Godt med litt forandring av og til 🙂 Og har tenkt masse på deg. Sender deg klemmer i dag og <3

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *