6 januar 2012 -- 16:10

Startet dagen med 5,5 seige km på mølla, men så tok dagen seg opp kl. halv tolv. Da møtte jeg nemlig Gina, og vi pratet og pratet og pratet. Satt på Muffinsmakeriet – et kjempekoselig sted på Nordstrand. Anbefales for alle som er i nærheten. Gleder meg til høsten, for da flytter Gina tilbake til Oslo. Blir så bra! Den jenta er og blir helt fantastisk! Tenkte egentlig å finne frem til et bilde av oss fra vi var små, men det glemte jeg. En annen dag.

Nå skal jeg lage taco. Har mest lyst til å sove, men ettersom maten ikke bare er til meg må jeg nok ha den klar til det avtalte tidspunktet. Dette er siste feriehelgen min… Har masse å glede meg til fremover, så det blir egentlig ganske deilig at hverdagen kommer ordentlig i gang. Ah, nå babler jeg. God helg!

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. L sier:

  God helg! Denne fredagen blir første treningsfrie dagen denne uken 🙂 Skal prøve meg på dine makroner, tror jeg! 🙂

 2. Svar: Lykke til! Kos deg 🙂
 • Mira sier:

  Helg = taco, min inntas i morgen kveld! God helg Kamilla 🙂

 • Ulrikke sier:

  Muffinsmakeriet, ja.. Skal stikke innom neste gang jeg er på Nordstrand 🙂

 • Hvor på Nordstrand ligger dette stedet?? Her har jeg aldri vært…

 • Svar: Gamle bakeren… Ved Nordstrand barneskole og Nordstrand vgs 😉 I Nordstrandveien, ned fra Sæter 😉 (haha, om å gjøre å skrive «nordstrand» flest ganger i et svar)
 • Tonje sier:

  Det er bra du fortsetter med fredagstacoen i år og 😀

 • Svar: Oh yeah! Skal nok litt til for at jeg slipper taket på den 😉 Raskt, sunt(hvis man er bevisst) og supergodt!
 • Svar
 • Ida Talette sier:

  Muffinsmakeriet er herved notert. Norstrand og, for den saks skyld. Ingen fredag uten taco, nei 🙂 God helg!

 • Luisa sier:

  Taco er digg! Vi har alltid det på torsdager vi, taco-torsdag 😉 Ha en nydelig helg søta, ser ut som den startet bra med fredagen 🙂

 • camilla sier:

  GOD HELG! 😀

 • Cecilie M sier:

  Så utrolig koselig det så ut! Og maten… Yum!

  Jeg hadde også seige km. på møllen i går. Tungt!

  Håper lørdagen din blir super!

 • Kommenter


  kamilla (a) kamillak.com

  Sider

  INSTAGRAM: kamillako

  bloglovin

  Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.

  Kategorier