2 januar 2012 -- 15:51

Frem til 4 januar har iHerb 10% rabatt på alle «Grocery Products» – altså matvarer. Rabatten trekkes fra i kassen.

100 pakker med steviapulver, til bruk i te, kaffe, smoothie, pannekaker… Ja, i det hele tatt. Stevia blir lovlig for salg i Norge dette året, men noe sier meg at prisene ikke kommer til å slå iHerb sine.

Simply Organic sine krydderglass. Jeg synes det ser så stilig ut når man har samme glass for alle krydderne. Disse er gode, økologiske, har praktiske åpninger, og har fin størrelse. Cumin er min favoritt – tacokrydder!

Now Foods Sugar Free Drink Sticks. Fyll en halvlitersflaske med vann, tilsett pulveret, og rist. Vips så har du vann med god smak, og ekstra vitaminer. Kommer i fire forskjellige smaker.

Glycemic Control Resistant Starch. Fibermel. Bruker dette når jeg lager scones, noe som til tider er hver dag.

Psyllium Husk. Også kjent som fiberhusk. Bruker når jeg lager pannekaker, smoothie, eller annet der jeg ønsker et høyere fiberinnhold. Suger til seg veldig mye væske, så man må være forsiktig med mengdene.

Erythritol. Også kjent som Sukrin. Kalorifri sukkererstatning. Kan gi en kald bismak, så jeg synes ikke det egner seg til bakst der det skal mye søtning til.

Steviadråper. Disse nok favorittene mine av alt jeg har fra iHerb.

ChocoRite Proteinshake. Knallgodt proteinpulver. Min favoritt er smaken «Chocolate Fudge Brownie».

Husk at dere får 5 dollar trukket fra totalen hvis dere bruker koden VIG408 og er førstegangskunder på iHerb, og at dere bør passe på å bestille for under 200 kr. Det lønner seg som regel å fordele varene i flere pakker hvis dere skal ha mye eller tunge ting, for frakten er ganske billig hvis man holder seg under 4 pounds / 1814 gram. Hvis valget International Airmail ikke vises i kassen har dere for tunge varer for dette alternativet.

Av Kamilla | 14 Kommentarer »
 1. Forte meg hjem til England og bestille!

 2. Hanne sier:

  For et flott innlegg. Jeg likte spesielt godt krydderglassene. Krydder boksen vår er et totalt kaos, så dette var en super ide. Jeg oppdaget cumin i høst selv, og bruker det på «alt», hehe.

 3. Tonje sier:

  …og der la jeg inn en bestilling!

 4. Lene sier:

  Åh nei 🙁 Ble så glad når jeg så at steviadråpene var på slag, men så er selfølgelig den ene jeg skulle kjøpe (english tofee) IKKE på salg!? Merkelig!

  Bra innlegg forresten, fint med sånne iherb påminnelser! 😀

 5. Svar: Åh, den er kjip – for den smaken er gooood! Enkelte ting er ikke på salg, vet ikke helt hva som er greia…
 • Luisa sier:

  Takk for tips 🙂

 • Hilde Merete sier:

  Herlig innlegg! Jeg lurte på om du kunne legge ut, eller kommentere her, oppskriften på sånne grove scones som du baker? :)) Tusen takk på forhånd søte Kamilla!

 • Svar: Hm… Jeg lager ikke grove scones tror jeg?! Bare scones der noe av melet er byttet ut med fibermel/fiberfin. De får et fint næringsinnhold, men er ikke grove… De sconesene jeg lager har jeg linket til i innlegget. Du får rette på meg om jeg husker feil nå, hehe.
 • Marthe sier:

  liker disse innleggene dine. har så lyst til å lære meg mer om kosthold og sånne ting nå som jeg begynner å ta treningen mer seriøst!

 • Mette sier:

  Har du noen gode forslag til løpesanger? Som har litt fart i seg? 🙂

 • Svar: Jeg pleier å bruke http://www.workoutmusic.com/ for inspirasjon til løpespillelister 😉 Anbefaler deg å ta en titt der – massevis av forslag!
 • Svar
 • Alexa sier:

  Te er jeg litt skeptisk til, for jeg blir nemlig aldri fornøyd med styrke, bitterhet og kvalitet. Men andre produkter virket utrolig gøy å prøve ut, spesielt kryddere! Det frister også pga at de er økologiske 🙂 elsker at du poster slike tips!

 • gunvor heggem sier:

  Hvordan ser fibermel ut. E nettopp beg, me fiber mat ?

 • Svar: Ser ut som vanlig hvetemel, litt tyngre i konsistensen bare.
 • Svar
 • Sarah sier:

  Dersom du vil kjøpe flere varer som koster mer enn 200 kr, legger du inn flere små bestillinger samtidig for å unngå toll, eller blir varene sendt sammen om man gjør det? Altså må man vente til den ene bestillingen er sendt før man legger inn en ny? 🙂 Takk for svar!

 • Hjertebarn sier:

  Etter inspirasjon fra deg tenker jeg at det nå er på tide å bestille litt fra denne nettsiden. Når det gjelder steviadråper, hvilke smaker vil du anbefale for en førstegangskjøper? 🙂

 • Kommenter


  kamilla (a) kamillak.com

  Sider

  INSTAGRAM: kamillako

  bloglovin

  Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.

  Kategorier