6 kommentarer til “Home Spa

 1. H

  Hei! Jeg kom tilfeldigvis over bloggen din på nett da jeg googlet “SATS”, og jeg må si jeg er kjempe imponert over deg, treningen og bloggen. Er tydelig å se at du elsker trening og har en sunn livsstil. Det er veldig innspirerende! Selv er jeg også veldig glad i trening – det er en livsstil jeg er avhengig av!:) Er glad i alle slags grener både innendørs og utendørs. I hverdagen blir det 5-6 økter på SATS (himmelrike som du sier, og som jeg ikke kunne sagt meg mer enig i :D), med løpeøkter, spinning og styrketrening! Ville bare si at jeg er glad jeg fant bloggen din, for nå har du jammen meg en fast leser til 🙂 Stå på. Du virker super!!
  Hilsen Hedda, 23 år, Oslo 🙂

 2. Svar: For en fantastisk kommentar! 😀 Ble sittende med et smil om munnen. Tusen takk! Herlig at du har funnet en så god livsstil – det gir så mye! Og velkommen hit! 😀
 3. Svar
 4. Luisa

  Deilig! Elsker fotpleie produktene fra Body Shop, de lukter så godt 🙂 Viktig å ta vare på både kropp og sjel, og ingenting er bedre enn å slappe av med litt selvpleie 🙂

 5. Svar: Det trengs noen ganger det altså 🙂 Deilig å bare slappe helt av.
 6. Svar
 7. Kamilla Haaland

  Herlig! Åh, har lyst til å prøve ut Ole Henriksen sine produkter, alle skryter sånn av de… Men gidder liksom ikke spandere dem på meg selv, koster jo flesk. HEHE.

  Svar
 8. Hanne

  Jeg fikk fotpleie produkter fra body shop til jul. Hjemme spa er den perfekte hverdagsluksus! Du er så flink til å ta bilder kamilla. Selv her hvor du “bare” har tatt bilder av bokser med kremer tenkte jeg faktisk det. Håper du får en fin start på semesteret 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *