10 januar 2012 -- 16:49

Fant frem noen av favorittene for et aldri så lite hjemmespa. Det er iskaldt ute, og i morgen skal jeg hente alle skolebøkene. Greit å ta et siste pust i bakken før semesteret begynner for alvor.

Ole Henriksen blue/black berry enzyme mask, Ole Henriksen sugar glow face scrub, The Body Shop mango body scrub, The Body Shop peppermint intensive foot rescue, Hugo Boss femme body lotion. (annonselinker)

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Trine sier:

  Høres lurt ut! Nå blir du ihvertfall uthvilt og klar!:)

 2. H sier:

  Hei! Jeg kom tilfeldigvis over bloggen din på nett da jeg googlet “SATS”, og jeg må si jeg er kjempe imponert over deg, treningen og bloggen. Er tydelig å se at du elsker trening og har en sunn livsstil. Det er veldig innspirerende! Selv er jeg også veldig glad i trening – det er en livsstil jeg er avhengig av!:) Er glad i alle slags grener både innendørs og utendørs. I hverdagen blir det 5-6 økter på SATS (himmelrike som du sier, og som jeg ikke kunne sagt meg mer enig i :D), med løpeøkter, spinning og styrketrening! Ville bare si at jeg er glad jeg fant bloggen din, for nå har du jammen meg en fast leser til 🙂 Stå på. Du virker super!!
  Hilsen Hedda, 23 år, Oslo 🙂

 3. Svar: For en fantastisk kommentar! 😀 Ble sittende med et smil om munnen. Tusen takk! Herlig at du har funnet en så god livsstil – det gir så mye! Og velkommen hit! 😀
 • Luisa sier:

  Deilig! Elsker fotpleie produktene fra Body Shop, de lukter så godt 🙂 Viktig å ta vare på både kropp og sjel, og ingenting er bedre enn å slappe av med litt selvpleie 🙂

 • Svar: Det trengs noen ganger det altså 🙂 Deilig å bare slappe helt av.
 • Herlig! Åh, har lyst til å prøve ut Ole Henriksen sine produkter, alle skryter sånn av de… Men gidder liksom ikke spandere dem på meg selv, koster jo flesk. HEHE.

 • Hanne sier:

  Jeg fikk fotpleie produkter fra body shop til jul. Hjemme spa er den perfekte hverdagsluksus! Du er så flink til å ta bilder kamilla. Selv her hvor du «bare» har tatt bilder av bokser med kremer tenkte jeg faktisk det. Håper du får en fin start på semesteret 🙂

 • Deilig!
  Jeg hadde hjemmespa i dag jeg også! DIGG!

 • Kommenter


  kamilla (a) kamillak.com

  Sider

  INSTAGRAM: kamillako

  bloglovin

  Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.

  Kategorier