hjerte

Min elskede morfar gikk bort fra oss i kveld. En mann med så god humor! Første gang jeg mister en, så vet ikke helt hvordan jeg skal reagere eller hva jeg skal si. Det er vel ingen fasit heller. Klarer ikke tro på det.

Håper alt er bra med dere. Dere er gode å ha, selv om jeg ikke kjenner dere. <3

31 kommentarer til “hjerte

 1. Kine

  Så trist å høre Kamilla. Kondolerer så mye<3 Jeg mistet nettopp min mormor og sitter med tårer i øynene når jeg leser innlegget ditt. Men sånn er livet, selv om det ikke er gøy lever ingen et evig liv, desverre. Håper gode ord og tanker fra dine lesere får humøret ditt opp noen ekstra hakk iallfall:)

  Svar
 2. Linn

  Utrolig trist å lese det, Kamilla. Kondolerer.
  Har lest bloggen din en del i det siste. Stå på og bruk den tiden du trenger, kjære deg.
  Stor klem fra meg.

  Svar
 3. Tess

  Kondolerer, Kamilla, det var ingen hyggelig ting å lese. Håper som Maren over her; at dere kan smile av alle de fine tingene. Jeg har lyst til å gi deg en klem:)

  Svar
 4. Kamilla

  Beklager så mye! Håper du klarer deg bra, under omstendighetene. Jeg har heller aldri mistet noen, og det jeg er mest redd for i hele verden er å miste noen jeg er glad i! Tenker på deg!

  Svar
 5. Anine Kristin

  Så trist å høre Kamilla. Kondolerer!
  Det å miste noen er like vondt hver eneste gang, men det er desverre sånn livet er. Tenk på alle de gode minnene dere har, det er viktig. Og gråt om du føler for det.

  Håper det går bra med deg! Klem, Anine

  Svar
 6. Tori

  Når vi mister noen som står oss nær av alderdom er det trist at personen ikke er her lengre, men likevel litt fint at den personen har levd et lang og innholdsrikt liv. Ta vare på de gode minnene, kondolerer så mye <3

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Ja, absolutt. Han hadde virkelig levd et innholdsrikt liv, så det er godt. Og han ble eldre enn gjennomsnittet 🙂 Takk for fine ord!

   Svar
 7. Luisa

  Mine tanker er hos deg vakre <3 Du får takle dette på den måten du føler er riktig, og jeg regner med at du har fine mennesker rundt deg som deler sorgen. Veldig fine ord, jeg er glad du føler det slik, selv om vi ikke kjenner hverandre 🙂 Stor klem fra meg til deg og dine <3

  Svar
 8. Maja

  Åneiåneiånei! Så utrolig trist. 🙁 Jeg kjenner så godt den litt tomme følelsen selv; den hvor man nesten føler seg nummen fordi man ikke helt vet hvordan man skal reagere. Jeg er uansett helt sikker på at du og alle dine nære vil håndtere sorgen på den beste mulige måten, og jeg håper dere klare å ta vare på alle de gode minnene fra et langt liv. <3

  Du er i tankene mine, og jeg håper du klarer å ha det godt i dagene som kommer.

  Svar
 9. Ingunn

  Kondolerer. Håper det går bra med deg. Ein ting som hjelpte meg veldig når eg mista min farfar var å skrive eit brev til han, med alt eg ikkje fekk sagt og fortalt han.

  Svar
 10. Line

  Så trist, kondolerer! Du få prøve å tenke på alle fine ting dere hadde sammen, og gode opplevelser, det synes i hvertfall jeg at gjør det hele litt lettere:)
  <3

  Svar
 11. Gitte

  Kondolerer.

  Å miste noen er så trist. Jeg har dessverre ingen besteforeldre igjen. Ta vare på dine <3

  Svar
 12. Jorid

  Kondolerer. Mistet selv farmora mi 20.november 2011 og hadde aldri før mistet noen, så var som deg, visste ikke hvordan jeg skulle reagere, oppføre meg eller hva jeg skulle si. Det finnes det, som du sier, heller ingen fasit på, men alle har rett til å reagere slik de vil og bearbeide sorgen på den måten som passer best for dem. Ta vare på deg selv i tiden framover og bruk dagene godt <3

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *