13 januar 2012 -- 10:00

Jeg pleide å si at jeg ikke likte å se filmer. Jeg pleide å sovne eller bli uinteressert etter tjue minutter. Så ble det tidligere mørkt om ettermiddagene, jeg fikk juleferie, jeg mistet lysten til å konstant prate med folk, og plutselig hadde jeg sett film etter film etter film. Jeg vet det er mange av dere som liker å se filmer, så derfor tenkte jeg å dele mine favoritter blant filmene jeg har sett den siste tiden. De to øverste er best.

Martha Marcy May Marlene (2011)

It’s Kind Of A Funny Story (2010)

Dear John (2010)

Crazy Stupid Love (2011)

Bad Teacher (2011)

På «skal se»-listen står blant annet: Everything Must Go, Charlie St. Cloud, Beastly, Twelve, Waiting For Forever og Never Let Me Go. Hva blir det neste – at jeg begynner å dra på kino? Neida. Det skjer ikke.

Av Kamilla | 17 Kommentarer »
 1. ★MK★ sier:

  Jeg har lyst til å se den øverste og Crazy Stupid Love, ellers har jeg sett de. En del på lista di jeg skal se jeg også;)

 2. samovaren sier:

  it’s kind of a funny story og stupid love må sees!

 3. Susanna Kristine sier:

  Hei, du har fått nytt design 😉 det var fint og svært annerledes, haha 😉 har kun sett «It’s kind of a funny story», ellers gidder jeg ikke å se på filmer, er så mye dritt blant nye filmer..

 4. Ingrid sier:

  LES Never Let me Go. Filmen finns ikke like bra! Boka er himla rar, men fin, filmen klarer ikke å gjenskape det. Dessuten har den et nydelig språk.

  • Kamilla K sier:

   Takk for tips. Skal vurdere det… Men det er store sjanser for at jeg kommer til å se filmen, hehe. Har så mange bøker på leselista mi (i tillegg til pensum) så spørs om jeg skal legge til en til.

   • Ingrid sier:

    Hehe. Alt man skal ha tid til.. Forresten, har spurt før, men hvordan kommer man seg til Hvervenbukta? Hva heter busstoppet?

    • Kamilla K sier:

     Har gitt deg en forklaring på hvordan man går dit fra Sæter før 😉 Har aldri tatt bussen dit, men vil anta at stoppet heter Hvervenbukta. Søk på trafikanten 😉 Tror forresten bare det går buss dit om sommeren, men det er mulig jeg tar feil.

 5. Ida sier:

  Dear John er så fiin! Blir aldri lei av den!
  Og Kamilla, når jeg kommer til Oslo skal jeg draaa deg med på kino ; )

  • Kamilla K sier:

   Skjer ikke! «Alle» vet at jeg ikke drar på kino. Synes det er helt pyton med alle folka i salen uten folkeskikk. Blir sur bare av tanken. Vi kan heller se film sammen!

   • Ida sier:

    Det er forsåvidt sant! Hvis man først begynner å tenke på det så bråker det faktisk en del av hva enn folk spiser og drikker. :p Filmkveld er jeg med på!

    • Kamilla K sier:

     Ja, jeg tenker alltid over sånt. Når jeg leser på skolen også… Folk bråker sånn! Haha. Jeg vet jeg er supersær, men det er sånn jeg er. Så filmkveld it is!

 6. Luisa sier:

  Takk for filmtips! Trengte virkelig det 🙂

 7. Gina sier:

  De to øverste så veldig bra ut! den everything must go var virkelig kjempe kjedelig.. skrudde den av halvveis!nå er du advart 😉 hehe stoor klem til verdens beste kjema<3

  • Kamilla K sier:

   Ja, den ser en anelse kjedelig ut på traileren òg. Skal gi den en sjanse, men har på følelsen av at det blir en dag jeg ikke har noooooen andre filmer å se 😛 SAVNER DEG! <3 Men gleder meg masse til høsten og neste sommer! ååååå!

 8. Nina sier:

  Å, har lyst til å se Dear John 🙂 Leide Hodejegerne i kveld og den var overraskende bra! 🙂 Haha, er du ikke glad i kino?

  • Kamilla K sier:

   Du bør se den! Veldig fin! Og trist.
   Nei, jeg misliker kino sterkt. Èn ting er at jeg er kresen på filmer, men hovedsaken er at jeg ikke klarer de andre menneskene i salen. Knitring med papir, lys fra mobiler, hvisking, fnising, folk som kaster godteri rundt(ja, har opplevd dette opptil flere ganger) osv. Uff.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.