Etter trening #2

Jeg elsker Rema1000! Store frukt- og grønnsaksavdelinger, og fine priser. Støtt og stadig har de også bær til en billig penge. Disse søte eskene med blåbær (125 g) har de ofte til 10 kr. Store, fine og gode bær!

16 kommentarer til “Etter trening #2

 1. Mira

  Blåbær <3 Jeg har blitt helt hektet nå i januar siden de er så billige! Takk for enda et bra tips Kamilla 🙂

  Svar
 2. Cecilie M

  Oh, yummmi! 😀 Jeg spiser nesten aldri ferske bær, men blir inspirert til å gjøre det nå! Er jo så sunt og godt, og så føles det litt eksklusivt! 😀 Ha en deilig uke!

  Svar
 3. Anette

  Naam 🙂 Jeg lurte på en ting, hvor har du kjøpt dine nike free sko som er svarte og rosa i forrige innlegg? De var rå fine!

  Svar
 4. IdaPida

  fikk smaksprøve på den vita frokostblandinga, og likte den kjempegodt, tror jeg må kjøpe meg en full pakke og.

  takk for gode tips, jeg er alt for dårlig til å spise etter trening.

  Svar
 5. Luisa

  Bra! Nå fikk jeg en påminnelse om å kjøpe blåbær, ser det over alt på blogger og det ser så godt ut 🙂 Deilig måltid forresten!

  Svar
 6. Kamilla

  Nå ble rema-ansatten i meg glad! Hehe. Dette så forresten kjempegodt ut, selv om at jeg ville ha byttet ut rosinene med noe annet. Kanskje noen eplebåter eller noe 🙂

  Svar
 7. Hanne

  Nam nam, jeg spiser enten blåbær eller bringebær neste hver dag på frokosten min, men kjøper frossen. Nå fikk jeg lyst på ferske!! Jeg har nok sagt dette før, men sier det igjen; jeg blir så glad av bloggen din! Ditt gode humør smitter over datan gitt :p

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Ja, ferske bær gir en litt ekstra luksusfølelse synes nå jeg. Frosne er veldig kjekt å ha liggende. Kan jo brukes til så mye! Og TUSEN takk! Blir kjempeglad av sånne meldinger!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *