Defence

Vitamin Well skjemmer meg bort, og jeg liker’e! “En Vitamin Well i magen gjør at du kommer deg gjennom forelesningdagen.” Hvis du går inn for det, så får du den setningen til å rime. Og vi har vel alle lært av Phoebe i Friends, at hvis noe rimer, så er det sant.

Sponset

17 kommentarer til “Defence

  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Min favoritt er Antioxidant, som kom i august… Men nå skal jeg drikke en Care, som også er knallgod. Alle er gode! 😀

   Svar
 1. cathrine

  åååh, du er heldig! kjøper den med ferskensmak stadig vekk. perfekt på forelesning. da greier jeg å følge med liittt hvertfall, haha.

  meen, kamilla. dette har ikke noe med dette innlegget å gjøre i det hele tatt. men må bare si det. for en fantastisk person du virker som! så glad, og så positiv til livet! kunne ønske jeg også elsket livet slik som du gjør. det må være utrolig fint!:) du er virkelig en sann inspirasjon. fortsett sånn! du sprer masse glede rundt deg, det skal du vite:)

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   du aner ikke hvor glad jeg ble for den kommentaren der! tusen, tusen, tusen takk! <3 satte veldig pris på de fine ordene!

   Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   ja, jeg har alltid med på skolen, så… er faktisk ikke sikker på hva prisen ligger på nå. det kommer litt an på om du kjøper i kiosk(narvesen, 7eleven, delideluca) eller i matbutikk, men ca. på nivå med annen leskedrikk ville jeg tro.

   Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Jeg regner det som inntekt, så ja. Men så har jeg ikke jobb ved siden av studiene, så i år går det nok under frikortet, med mindre jeg begynner å jobbe igjen. Du har mange navn gitt… Jan, Per, Ordpolitiet osv.

   Svar
 2. Lena

  Du er så heldig! Jeg elsker vitamin well! Har ikke smakt alle enda, men det er fordi de er dyre og vanskelig å få tak i 🙁 Spesielt om man bor på Sørlandet, nærmere bestemt Søgne utenfor Kr.sand..

  Svar
 3. Luisa

  Du er så heldig, elsker VW! Jeg fikk det til å rime 😉 Hehe
  Vi har faktisk fått det på skolen nå, så nå er det veldig lett tilgjengelig for min del weeehee 😀

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *