27 januar 2012 -- 17:31

Helg igjen! Synes det er helg hele tiden jeg… I dag har jeg hatt en fin dag. Proteinkaffe, styrke på armer, spinning 45, styrke på mage, rema1000, lunsj, lese, lese, lese, spille temple run, lese, lese og nå ligger tacoen godt plassert i magen min. Skal lese litt til, før jeg skal kose med meg M&M, Vitamin Well og Entourage. God helg!

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. Cecilie M sier:

  Høres ut som en perfekt kveld! (Minus lesingen, kanskje, hehe…)
  Jeg skal akkurat igang med treningen, jeg. Er en kveldstrener, som oftest! 😉 Akkurat ferdig med pullupsene, og har planlagt meg en deilig langtur i mørket, med lydbok på øret og refleksvest på magen!

  • Kamilla K sier:

   Wow – at du klarer å løpe med lydbok på øret er imponerende. Jeg trenger skikkelig fengende musikk… Tror jeg i hvert fall. Kanskje jeg må prøve lydbok en gang.

   • Cecilie M sier:

    Hehe, ja – de fleste kan ikke skjønne det. Men det er altså kun når jeg løper rolig! 🙂 Lever meg inn i historien og tiden flyr avsted!

 2. Cecilie M sier:

  PS: Du er vakker! <3

 3. Mira sier:

  Det høres ut som en fin dag det 🙂 God helg Kamilla!

 4. Anniken sier:

  God helg! 🙂

 5. Flink du er, Kamilla 🙂 God helg <3

 6. Anette sier:

  God helg Kamilla 🙂

 7. Luisa sier:

  God helg fine deg <3

 8. Hanne sier:

  Haha, for noen herlige bilder. Så flink du er. Ønskef deg en fin helg 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.