Brownie Cookies

På mandag sto jeg opp ekstra tidlig for å lage sjokoladecookies til Christine. Man skal jo ikke dra til folk uten å ha med seg noe. Og ærlig talt, de ble knallgode. Skal lage dem igjen på lørdag. Tok utgangspunkt i denne oppskriften, men justerte litt på ting og tang ut i fra hva jeg hadde tilgjengelig. De kjeksene anbefales – saftige og med god sjokoladesmak! Og apropos passionforbaking og anbefalinger: kjøp “Love, Manuela”! Helt herlig bakebok!

17 kommentarer til “Brownie Cookies

 1. Lene

  Dårlig gjort å legge ut sånne herlige fristelser! Nå må jeg jo bare bake 😛 Hehe! Så sykt godt ut! 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Funker fint med sukrin! 😉 Jeg reduserte riktignok mengden, og kommer til å gjøre det igjen på lørdag. Så vet du det 🙂

   Svar
 2. Mira

  Ikke bare ser de veldig gode ut, men krakeleringen gjør at de ser ganske så pene ut også! Jeg er en stor fan av brownies så jeg tror ikke jeg tør bake disse 😉

  Svar
 3. Ingrid

  Hei Kamilla!
  Vil bare si at du virker som et fantastisk menneske, og du gir meg inspirasjon til både , skole, trening og kosthold. Stå på!

  Svar
 4. Catharina

  Hei! Disse så fantastiske ut! Brukte du sukrin oppi? Hvor mye hadde du isåfall? 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *