30 desember 2011 -- 18:23

Absolutt en fin dag. Mailen og jeg har drukket kakao, gått tur og handlet litt. Har endelig skaffet meg «Love, Manuela» så nå skal KitchenAid-maskinen få kjørt seg. Fikk med ekstrautstyr til den til jul, så i sted rev jeg ost på den – til fredagstacoen. Ah, den er fantastisk! Håper dere koser dere på årets nest siste kveld.

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Ulrikke sier:

  Er litt misunnelig på den KitcenAid-maskinen, altså!

 2. IdaPida sier:

  i want one hehe,
  så artig at man kan bruke den til alt mulig rart.:D

 3. Hanne sier:

  Så fine bilder! Jeg vet det er desember, men jeg fikk skikkelig vår-stemning nå:)

 4. Ina sier:

  Så fine bilder!:) Kakao er kos:)

 5. Nina sier:

  Flotte bilder, som alltid 🙂

 6. Fine bilder som alltid søteste deg <3

 7. Luisa sier:

  Så fine bilder 🙂 Så kult at maskinen kan brukes til masse forskjellig!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.