15 desember 2011 -- 9:51

Du har nevnt tidligere at du skulle fortelle målet ditt med treningen og framgangen din?

Det stemmer! 5. januar i år la jeg en slagplan. Satte opp hovedmål, delmål, premier og ca-frister. Hovedmålet var å klare å gå ned 20 kg innen sommeren 2012. Dette var et stort mål, et fjernt mål, og jeg trodde i tillegg det var et urealistisk mål. I november nådde jeg målet, ca. syv måneder før planen.

Delmålene har vært MANGE. Det har vært flest av styrke-delmål, og det har vært utrolig gøy å se hvor sterk jeg faktisk har blitt. Kjenner godt at kroppen har blitt vesentlig strammere. Jeg har også hatt hver fjerde kilo nedgang som delmål, for å jobbe målrettet mot hovedmålet og premiene som har ventet underveis.

Styrkemålene har vært for å komme meg på trening, kilo-målene har vært for å holde meg i maska på kjøkkenet. Nå har det blitt en livsstil og en del av hverdagen, så nå faller begge deler helt naturlig. Evig glad for det!

Ned 4 kg: Klassiske pumps fra Christian Louboutin.

Ned 8 kg: Balenciaga City

Ned 12 kg: Polaroid-kamera

Ned 16 kg: Her hadde jeg ikke skrevet ned noe premie, og ettersom jeg har kjøpt meg en del nytt treningstøy i høst så lot jeg dette delmålet ligge. Det var uansett så kort igjen til hovedmålet, og motivasjonen var på topp.

Ned 20 kg: Et utvalg Ole Henriksen-produkter.

Jeg HAR før/etter-bilder, men ettersom før-bildene aldri skal se dagslys kjører jeg på med disse. Jeg har i tillegg tatt mål av kroppen, og totalt har jeg mistet 42 cm! Ikke rart mamma sier jeg har blitt et annet menneske. Har da målt midje, mage, lår og armer, slik jeg ser folk gjør på alle disse forumene rundt på nettet.

23. januar 2011. Bolla!

4. desember 2011.

Kunne godt ramset opp alt det gode dette har ført med seg, for det er så UTROLIG mye. Livet er bedre, rett og slett. Og ingen av buksene mine passer. I januar aner jeg en aldri så liten shoppingrunde. Er både fornøyd og stolt av det jeg har fått til. Så det var min historie… Nå er jeg så godt inni det at vi får se hvor det bærer. Har satt meg noen nye mål, og er allerede i gang med å jobbe mot dem!

Og HVOR festlig var vel ikke overskriften til dette innlegget? Humoren min altså…

Av Kamilla | 71 Kommentarer »
 1. Charlotte sier:

  Wow, wow og superwow! Fantastisk bra! Herregud så godt det er å se at det er mulig! Skal selv ned 20 kg, og har vært hos ernæringslege nå og fått tatt matallergitest og sånn. Skal tilbake og snakke med han om resultatene før jul, så forhåpenetligvis blir 2012 mitt nedgangsår. 🙂 Gleder meg til å oppleve hverdagen som du forteller om med masse overskudd og treningsglede. Og ikke minst til å se bra ut i fine klær! 😀 Du inspirerer!

 2. Svar: Åh, så spennende og gøy! Masse lykke til – det kommer forhåpentligvis til å bli en herlig opplevelse for deg! Det er SÅ deilig å ha kommet så langt, følelsen er helt herlig! Heier på deg!
 • Siv Annette sier:

  Du er virkelig en inspirasjon! Jeg har jo fulgt deg så lenge, og det gjør meg så utrolig glad når du har nådd dine mål, du er dødsflink! Superflink! Jeg har selv nådd mitt delmål på 20kg, jeg er endel større enn det du var i utgangspunktet, men 2012 skal bli ett år der jeg klarer å gå enda mer ned. Og jeg skal virkelig gi meg selv belønninger sånn som du har gjort, ingen tvil om at man blir motivert av sånt! Og jeg blir motivert av deg, du er så flott! Ha ei kjempegod helg!

 • Svar: Tusen, tusen takk! Og lykke til videre – du er kjempeflink!
 • Cecilie M sier:

  Ja, skriv gjerne et slikt innlegg! Det er så gøy å se framgang!!

 • Svar: Skal se om jeg kan finne frem de opprinnelige styrketabellene mine 😉
 • Svar
 • milanbanan sier:

  WOW! Helt utrolig. Gratulerer så mye 🙂 Du inspirerer!

 • marthe ø sier:

  wow kamilla, du har vært helt utrolig flink!!! og du ser fantastisk ut.

 • Anette sier:

  Herlig. Så flink du e!

 • Silje sier:

  Jeg digger delmålsgavene dine! Det er kjempe smart med slike delmål, motivasjonen min fyker til værs hvis jeg setter meg slike belønninger!;)

 • Johanne sier:

  FOR en inspirasjon! Utrolig hvordan man kan forandres i løpet av så kort tid! Keep it up, du er et fantastisk forbilde!

 • Anja. sier:

  Wow, så utrolig motiverende du er! 😀 Jeg vil også gå ned 10-20 kg, men motivasjonen er ikke helt der enda. Er alt for glad i mat og litt for glad i sofaen, huff. Men jeg kjenner litt på at jeg vil starte «på ordentlig» på nyåret, så jeg håper jeg klarer å bygge opp nok motivasjon og viljestyrke.

  Men igjen; jeg er imponert over deg og motivasjonen din! 🙂 Elsker å lese om din nye «hverdag» med trening og sunn kost. Må prøve ut oppskriftene dine etterhvert. Ha en fortsatt fin førjulstid, Kamilla 🙂

 • Svar: Tusen takk! Og lykke til 🙂 Ha en herlig jul!
 • Svar
 • Sarah Eline sier:

  Først av alt: du har vært UTROLIG dyktig, Kamilla!
  Og jeg velger å si «dyktig» fordi du ikke har gjort de tingene og falt i de fellene som mange gjerne gjør; sulter seg, kutter ut all normal mat, misbruker legemidler eller kroppen sin for å gå ned i vekt. Du har skapt et kunnskapsgrunnlag som henger sammen med kiloene du har mistet og styrken du har oppnådd.
  Gratulerer!

  Når det er sagt, så må jeg innrømme at jeg er misunnelig på deg som person. Det er gjerne «feil» å si det, og kanskje det ikke bør sies heller, men å kunne fortelle andre via en blogg at man trener, føler seg bra og har gått ned x antall kilo, må jo være en inspirasjon i seg selv? Bare se på kommentarene dine! Er 100 % enige med alle, du har vært superdyktig.
  MEN.. Jeg kjenner et stikk av misunnelse. Jeg har også gått ned 20 kg. Men jeg har ikke sagt det til noen. Og ingen har nevnt noe til meg. Jeg har ikke delt det på en blogg. Jeg har ikke postet formbilder eller antall styrkeløft for dagen. Kanskje folk ikke mener det er nok? På en måte kan man se på «slankeblogging» (noe jeg ikke synes at du nødvendigvis driver med altså) som noe negativt, fordi et sterkt fokus på mål, kilo og mat ikke kan være sunt. Men på en annen måte kan det jo være positivt! Ser jo at det kan absolutt være en motivasjon til å fortsette! Se for eksempel på bloggen din Camilla på fightorflight.blogg.no – hun motiveres av lesere!
  Vet ikke helt hva pointet er med denne kommentaren.. Utenom å GRATULERE DEG MED AT DU HAR VÆRT SÅ DYKTIG!!!!! (:

 • Svar: Takk for det, og takk for reflektert kommentar – sånt liker jeg! Og jeg er litt enig med deg, hvis jeg har forstått deg riktig. Svært få har nevnt noe til meg om vektnedgangen eller styrkeløftene i person. Jeg vet folk ser det, og jeg vet flere har snakket om det, men svært få har sagt noe TIL meg. Det at jeg har lagt ut såpass mye om det på bloggen har jo selvsagt ført til hyggelige kommentarer, og det har jeg satt veldig, veldig pris på (mennesker liker da komplimenter og godkjennelse?!), men helt ærlig så har det ikke vært med på å motivere meg til å fortsette. Det er det målene som har, og min egen selvfølelse. For noen år siden kunne nok slike kommentarer vært med på å påvirke hvordan jeg tenker i det daglige, men jeg har blitt mye mer bevisst på at det er meg selv jeg gjør dette for. Nå føler jeg kanskje at jeg tolket kommentaren din litt feil, men uansett, folk er alt for dårlige til å gi slike komplimenter og bemerkninger når det er i «virkeligheten». På samme måte som det er lettere å mobbe bak en skjerm så er det mye lettere å gi komplimenter. Synd det er sånn… Så lenge man har et sunt fokus så er jeg helt for å dele det med de som måtte ønske å lese det. Og jeg synes jeg har et sunt fokus. Igjen; takk! Og ikke minst: gratulerer med det DU har oppnådd!
 • Svar
 • Hege sier:

  wow, Kamilla! Du er bare så utrolig flink! Har fulgt bloggen din gjennom hele perioden, og resultatet er helt fantastisk 🙂
  Det er viktig med belønning som motivasjon, og for noen belønninger du har fått! 😀

 • Svar: Åh, tusen takk! 😀 Kjempekoselig av deg! Hehe, ja belønningene har vært litt drøye, men det gjør ingenting 😀
 • Svar
 • Pernille sier:

  Du er en fantastisk inspirasjonskilde!!

 • Utrolig å se hva du har fått til!! Veldig motiverende! Flinka!! 🙂

 • Sofie sier:

  Så flink du er Kjemzi <3

 • Tjue sier:

  Så utrolig flott å se at det er flere som klarer det. Jeg har satt meg på det toget nå, og målet er sommeren 2013. Håper jeg klarer det like godt som deg 🙂

 • Marte sier:

  Utrolig imponert ja! you should be so proud of yourself 😀

 • Therese sier:

  Jeg lurer på hvor mange ganger jeg må lese dette innlegget før jeg går lei, hihi. Sniker inn en liten kommentar igjen på hvor utrolig motiverende det er å lese, og hvor stor inspirasjon du er!

 • julianne sier:

  Du er så FLINK!! Også så lurt med sånne delmål! Blir så glad av å lese bloggen din, det er en sann inspirasjon 🙂 Jeg tror jaggu at jeg skal låne litt av delmålsplanen din, som motivasjon for meg selv, regner med at det er greit 😉

 • Kommenter


  kamilla (a) kamillak.com

  Sider

  INSTAGRAM: kamillako

  bloglovin

  Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.

  Kategorier