Litt av alt

Nok en avslappende feriedag! Startet dagen med en herlig økt på SATS før det ble frokost og så en utflukt rundt på Nordstrand med mamma. En liten gåtur før vi var innom fire butikker og besøkte to på kirkegården. Og solen var med oss hele tiden – veldig deilig!

Sko: Frye (beste skoene!). Bukse: BikBok. Kåpe: Camaieu. Votter: H&M. Skjerf: Louis Vuitton.

Nordstrand kirkegård er så fin! Besøkte Synne og vår gamle hushjelp/barnepasser/supersnillealtmuligdame.

Og fra en tur med sin mor ender man vel aldri opp tomhendt? “The Thread”, pukkate og FiberFin. Takk, M!

10 kommentarer til “Litt av alt

 1. Tulipe-Noir

  Så fine vinterbilder. Vintersol er så vakkert 🙂
  Jeg må også si meg enig med deg ang. Frye skoene. Jeg har hatt mine i 2 år nå, og det finnes ikke mer komfortable, fine/kule og praktiske sko å oppdrive. Ønsker deg en fin kveld 🙂

  Svar
 2. mette

  Spiser du mye godteri/usunne ting og eventuelt hvor ofte? Siden du har klart å gå ned så mye:-) Det må virkelig føles godt å klare å nå målet sitt;-)

 3. Svar: Smågodt! Hver helg! Og i går! Haha 😀 Spiser ikke MYE, men har jeg lyst på smågodt på fredag eller lørdag så kjøper jeg det. Har mer troen på å kunne begrense seg enn å nekte seg ting. I stedet for en stappfull pose kan man ta et visst antall av yndlingsbitene sine for eksempel 🙂
 4. Svar
 5. Luisa

  Du er så fin! Og det så ut som en herlig dag 🙂 kjenner meg igjen i det siste, kommer aldri tomhendt hjem etter kvalitetstid med mamma.

  Svar
 6. Maja

  Du ER så fin for tiden, du! Det bare lyser av deg at du har det bra hver gang du legger ut bilde av deg selv. 🙂 Herlig!

  Svar
 7. Trine

  Så fine bilder! Jeg har lyst å få til sånne vakre bilder med vintersol, men har ikke tålmodighet til å lære meg med kameraet.. Hehe, så da kan jeg vel bare takke meg selv 😉

  Svar
 8. Marthe

  Hei Kamilla.
  Jeg lurer bare på hvor du fikk lasta ned “juleikoner” på dock-linjen på macen din? De var så søte 🙂
  Mvh Marthe

 9. Svar: Hei! De har jeg lastet ned litt forskjellige steder, men prøv for eksempel iconfinder.com. Finnes en del lignende sider på nettet, så tror ikke du skal ha noe problem med å få tak i en del 😉
 10. Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *