2 desember 2011 -- 8:20

Lagde kake for litt siden, det var så lenge siden sist. Tok utgangspunkt i oppskriften til Kristine. Byttet ut noen av ingrediensene ut i fra hva jeg hadde, og lagde annen glasur. NAM!!! Lite kalorier, lite karbohydrater, mye proteiner og litt fett. The way I like it!

Håper dere holder ut den litt slappe bloggingen, er midt i eksamensinnspurten. Nå er jeg på vei til min nest siste eksamen, woho! Om én uke starter min 4 uker lange juleferie! God helg!

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Mira sier:

  Ble glad av kommentaren din, bare så du vet! 🙂

  Kristine har supre oppskrifter, har laget sjokoladekaken hennes med stor hell jeg også. Bra næringsinnhold + bra smak = himmelen 😀

 2. Luisa sier:

  Nam, den så god ut! Du jeg har lurt litt, er du på Low carb?

 3. Svar: Nei, og ja. Jeg følger ikke LCHF (low carb high fat), slik man «skal» på lavkarbo. Jeg har de samme ingrediensene i kostholdet mitt som det de fleste har, men jeg har ganske annerledes fordeling av næringsstoffene i forhold til det de rundt meg har. Så ja, mengden karbohydrater jeg får i meg tilsvarer lavkarbo, men jeg spiser ikke ut i fra de kostholds»reglene» en finner der… Rart svar, men håper du forsto?! Jeg ligger som regel på mellom 20 og 90 carbs per dag, uten at dette er planlagt i større grad enn at jeg ønsker å være sunn, og at det dermed faller sånn naturlig. Det er jo ikke til å stikke under en stol at man holder seg mye lengre mett når man får mesteparten av energien fra proteiner og fett. Alt i alt: jeg sørger for å ligge på et visst kalorinivå per dag, og ut i fra mine naturlige valg så blir dette automatisk også lavkarbo, uten at det er spesielt planlagt fra min side.
 • Så ut som en skikkelig god og luftig kake 🙂 Lykke til med eksamen.

 • Ida sier:

  NAM!!! Og så flott header, Kamilla 🙂

 • Svar: Takk, Ida! 🙂
 • Jeg er faktisk svært lite glad i kaker, sånn generelt. Det kan hende at jeg spiser en sjelden gang, men ellers ikke.

 • Tonje sier:

  Wow, den kaken så himmelsk ut!

 • Luisa sier:

  Måtte sjekke om jeg hadde fått svar 🙂 Jeg forstår godt hva du mener. Er blitt mye mer bevisst selv så jeg fatter at noen ganger så blir det slik.

 • Svar: Jepp, det er en del som ubevisst går på lavkarbo, hvis man kan si det sånn. Har funnet meg så godt til rette i kostholdet mitt nå, så at det faller innenfor 150 karbs per dag er bare en tilfeldighet 😉
 • Svar
  Kommenter


  kamilla (a) kamillak.com

  Sider

  INSTAGRAM: kamillako

  bloglovin

  Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.

  Kategorier