12 desember 2011 -- 8:39

Trodde jeg skulle miste pusten fordi jeg lo så mye da jeg så gjennom bilder fra vennskapet vårt. Vi har tross alt gått i samme barnehage, på samme barneskole, og på samme ungdomsskole. Med andre ord: vennskapet er nesten like langt som livene våre. Så utrolig mye rart vi har gjort, så utrolig mye stygt vi har gått med, og så vanvittig mange herlige minner vi har sammen! Alle gåturene, photoshoot på Hovedøya, Londonturen i år, alle hjemmefestene og vorsene, halloweenfest hos Susanne, mimelek med Mia, lappeskriving på barneskolen, Spice Girls-dansing, cheerleading, alle de dype samtalene… Det er uendelig! Er så glad i deg, Gina!

(og såklart gratulerer til Martin, Ginas tvillingbror, som også er genial)

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Luisa sier:

  Så koselig 🙂 Gratulerer til henne <3

 2. Mira sier:

  Åh, så herlig det må være å ha ei slik venninne! Gratulerer med dagen til Gina 🙂

 3. Ida sier:

  Slike venninner er gull verdt 🙂 Gratulerer med dagen til henne!

 4. Cecilie M sier:

  Slike venner er fantastisk! <3 <3 Er så fint med noen som kan livshistorien din, for da skjønner de så mye uten at du trenger å forklare…

  Hipp hurra for Gina!

 5. Elise sier:

  Sånne venner er gull verdt <3

 6. Phoebe sier:

  For et fint innlegg 🙂

 7. Hanne sier:

  Det er så herlig med slike vennskap 😀

 8. Liv sier:

  Hei, dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men prøver meg med spørsmål likevel. Du har nevnt tidligere at du skulle fortelle målet ditt med treningen og framgangen din? Følger bloggen din fast og synes du inspirerer!

 9. Svar: Hei! Ja, det stemmer! Tenkte på det for bare få minutter siden faktisk. Hadde tenkt til å lage det innlegget forrige uke, men så kom eksamen og alle kreative ideer la seg til å sove 😛 Tenker å fikse det i løpet av uken, kanskje allerede i morgen! Har det på lista mi over ting som skal gjøres, hehe. Du får si i fra hvis det er noe spesifikt du tenker på ang. målene mine og trening generelt da… Kjempehyggelig både at du følger med og at du blir inspirert! Ha en fin kveld, og en fin uke videre 🙂
 • Gina sier:

  åååå Kjemzen!! Nå ble jeg kjempe glad, ble faktisk helt rørt jeg! Du er verdens søteste bestejenta mi<3 Jeg er kjempe glad i deg og er så glad vi er så gode venner 🙂 Elsker alle minnene våre og gleder meg til å lage nye med deg!Tusen takk for at du alltid er en fantastisk god venn <3 STOR klem <3

 • Svar: <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Du er god!
 • Kommenter


  kamilla (a) kamillak.com

  Sider

  INSTAGRAM: kamillako

  bloglovin

  Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.

  Kategorier