5 desember 2011 -- 9:54

Friends på macen, chai latte fra Dolce Gusto/Pingu, og hjemmebakt brød med sukkerfritt jordbærsyltetøy. Herlig start på en herlig dag. Tenkte meg en tur på SATS etterpå, og så blir nok dagen viet til lesing. Ah, på fredag starter juleferien min! Èn måned med bare kos – det gleder jeg meg til! Ha en herlig dag og uke, fintfolk!

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Kamilla sier:

  Du er så flink. Baker, studerer, trener, blogger og er kjempesosial! Du er min inspirasjon til å bli effektig. haha. Ha en fin dag!

 2. Tina sier:

  Jeg glemte å spørre deg når du hadde spørsmålsrunde, så jeg sniker inn et lite spørsmål her jeg.
  Når du begynte å trene, hadde du time med personlig trener for å vite hva slags øvelser du skulle gjøre, eller gjorde du research selv?

  Håper du får en flotters dag 😀

 3. Svar: Gjorde research selv og gjorde samme øvelser som Tor-Arne. Begynte med store øvelser som knebøy, markløft og (jukse)chins, og bygget på derfra. Jeg leste (og leser fortsatt) ganske mye på nettet om trening. Fitnessbloggen kan absolutt anbefales, og hvis du vil ha forslag til et program er det bare å melde seg inn i forumet, folka der er utrolig hjelpsomme og flinke. Ellers er det nok smart å investere i en PT-time og ta det derfra hvis du er usikker 😉 Vet at det er en del PT-er som gir mange instrukser jeg synes er på trynet, så du må være bevisst på at du får en god en. Ha en herlig dag selv!
 • Cecilie M sier:

  Kan tenke meg det skal bli godt med ferie, ja! Du er utrolig flink til å få tid til mye, hjelpemeg. Håper det har gått fint med lesingen din i dag. Stå på!

  Og tusen takk for så koslige ord, du er en oppmuntring! Jeg syns jo ikke jeg er noe flink selv, sammenligner meg jo alltid med de som er bedre (er det ikke typisk!), så da hjelper det å høre slikt. <3

 • Fin start på dagen! Fine bloggen! 🙂

 • astrid sier:

  Når du har med deg kesam og epler på skolen, hvor mye kesam spiser du da? 😀 Hele boksen liksom? Er det alt du spiser i løpet av en dag på lesesalen?

 • Svar: Spiser hele boksen ja 😉 Så godt! Hvor mye jeg spiser totalt er helt avhengig av hvor lenge jeg sitter der… Noen ganger sitter jeg der tre-fire timer, andre ganger kan det blir åtte… Da spiser jeg selvsagt mer. Også avhenger det av hvor mye jeg spiste til frokost, hva som er planen for middag, om jeg skal dra rett på trening, om jeg kommer rett fra trening… Mye som spiller inn 😉
 • Ida Talette sier:

  Godt det er flere som har nedtelling til ferien 🙂 Lykke til på eksamen 🙂

 • astrid sier:

  Har du foressten prøvd liquid stevia drops i mager kesam?:)

 • Svar: Prøvde stevia vanilla creme-dråper i mager kesam for noen måneder siden, har en venninne som synes det er så fantastisk. Jeg likte det ikke, så koser meg med den som den er, eller med kanel og sukrin/splenda 🙂
 • Svar
 • astrid sier:

  Takk for svar!

 • Svar: Klart det 😉 Ha en fin mandagskveld videre!
 • Svar
 • Luisa sier:

  Det så ut som en veldig fin start på uken 🙂

 • Kommenter


  kamilla (a) kamillak.com

  Sider

  INSTAGRAM: kamillako

  bloglovin

  Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.

  Kategorier