16 desember 2011 -- 12:11

You guys rock my socks! Tusen, tusen, tusen, tusen, tusen takk for alle de herlige kommentarene på forrige innlegg! Blir helt satt ut av alle de fine ordene, og det er veldig rart å lese at jeg kan inspirere så mange. Helt herlig! Vet ikke helt hva jeg skal si, annet enn TAKK! Setter mer pris på det enn dere tror! Kunne ikke hatt bedre lesere, virkelig. Takk, takk, takk!

De siste dagene har gått med til kos fra ende til annen. Hentet pakker på posten, trent styrke, vært med venner og familie, laget god mat, spist god mat, kastet for store klær, spilt Wordfeud, vært hos frisøren… Ferieting!

Fått meg fem nye bøker til «prosjekt bokhylle». Holder på med «Afterwards» nå og liker den veldig godt.

Denne gleder jeg meg veldig til å lese. Synes psykiatri er utrolig interessant.

Hurra for «Sugar free drink sticks». Små poser med pulver du heller i en halvliter vann (eller farris), rister, og så får du kjempegod smak på vannet. Uten sukker, veldig gode smaker, og tilsatt vitaminer. I eksamensperioden tok jeg med meg vitaminvann fra Vitamin Well på biblioteket, og så fort den var drukket opp fylte jeg flasken med vann og helte innholdet i en slik pose i, og vips så hadde jeg nok en halvliter med godt vann. Kan bestilles HER.

Cecilie og jeg lagde franske makroner en dag. Det vil si, Cecilie så på at jeg lagde makroner til henne. Koselig!

Og det beste til slutt; SATS har fått nye tredemøller, og jeg elsker dem! Ny løpemotivasjon!

Og til dere som lurer på HVA jeg har gjort for å nå målet mitt: kosthold, kosthold, kosthold og tung styrketrening! Jeg vedder på at mange kjenner seg igjen i dette innlegget. Husk at du lurer deg selv ved å holde på sånn. Også synes jeg det er skikkelig synd at det er så mange som trener KUN med tanke på vekten. At du er slank er ikke synonymt med at du har god helse eller at du har masse overskudd. Et godt kosthold og mosjon er bra for ALLE.

Av Kamilla | 15 Kommentarer »
 1. Trine sier:

  Word!
  Elsker sanne innlegg, med masse bilder av tilsynelatende random ting, men så henger de sammen allikevel. Loves it!:)

 2. Luisa sier:

  Takk for tips, den linken var veldig nyttig! Ikke at jeg er skrekkeksempelet (nå lenger), men greit å se hva som faktisk funker, og at man er i en god retning 🙂 Høres ut som du har hatt en veldig fin uke, håper helgen blir like bra 😉

 3. Luisa sier:

  Og btw, du fortjener hvert eneste fine ord 😉

 4. Fikk en telefon i dag fra ei venninne om at jeg skal få joine på sats fra januar av, wohooo!
  Gleder meg!

 5. Svar: Yeeeey! 😀 Så bra! Og så gøy!
 • I sier:

  Åå, skulle ønske jeg synes sunn mat var godt og trening var gøy. Har sikkert ikke mer enn 8 kg å gå ned før jeg hadde blitt undervektig men når man er lav så synes de 8 kg aaaltfor godt! huff, haha

 • Hanne sier:

  Jeg GLEDER meg til å se bilde av bokhyllebrosjektet ditt når det er ferdig (eller det blir vel aldri helt ferdig, men når du vi vise oss bilde på nytt). Jeg leser fremdeles faglitteratur, men etter eksamen hopper jeg rett på skjønlitteratur selv. Gleder meg 😀 Forresten, fortsett å nyt hvert minutt av ferien. Det fortjener du!

 • Svar: Blir så glad når jeg ser det er kommentar fra deg! 😀 Bokhylleprosjektet blir vel aldri heeelt ferdig, men jeg viser bilde når det har blitt slik jeg ønsker. Så vil det jo alltid bygge på seg, men jeg vil sette et godt grunnlag først. Har en del bøker på lista som skal inn dit, men heldigvis er de fleste på engelsk og amazon har så fine priser 🙂 Ah, lykke til med siste innspurt! 😀 Og takk for at du alltid er så hyggelig!
 • Nå har jeg bladd laangt bak i arkivet og må si at jeg ble super inspirert! julekalenderen og alle målene som du har satt deg og ikke minst gjennomført! 2012 dksl og må bli året jeg skal være fin i bikini. takk for inspo.

 • ★MK★ sier:

  Ooh lyst å smaken den «saften» og makronene. Hvordan smakte de?=) Høres ut som ei herlig tid da! Mange starter kanskje med en tanke om å komme i form å starte et nytt og bedre liv, men man blir jo så hekta når det er så gøy!! Superfancye de der ja, hihi

 • Cecilie M sier:

  Å, jeg vil også ha nye tredemøller! Buhu!! *ler* Men når Satsen «min» flytter i nye, store lokaler neste høst blir det nok styr på sakene! 😀

  Du fortjener virkelig all ros du har mottatt. Er så gøy med slike suksesshistorier som din. The sky is your limit!
  Og så er du helt RÅ på å lage makroner. De ser perfekte ut.

 • Seriøst, hvor finner du slike nyttige artikler? 🙂 Jeg følte meg veldig truffet så dette skal jeg ha i bakhodet. Jeg er en klassisk løper og mosjonist så at jeg har stagnert er det ingen tvil om. Må nok begynne å trene styrke fra nyttår selv om jeg er redd for at tanken på å miste hurtigheten skremmer meg. Forresten, så bra at Sats har nye tredemøller. Det trengtes på enkelte sentere men storo hvor jeg trener er jo det ganske nytt utstyr da.

 • Svar: Jeg tilbringer nok litt i overkant mye tid på å lese slikt på nettet, hehe. Søker og finner linker her og der. Fitnessbloggen har utrolig mye bra, og på forumet der legges det ut masse interessant og lærerikt! Tror nok det er skremmende mange som kjenner seg igjen, eller som i hvert fall BØR kjenne seg igjen, men lurer seg selv. Jeg har blitt raskere etterhvert som jeg har fått mer muskler i beina, så tror nok frykten din er litt bortkastet. Fått bedre fraspark og bedre utholdenhet òg! 🙂 Så forhåpentligvis opplever du fremgang i løpingen når du begynner å trene styrke! 🙂
 • Svar
 • Ina sier:

  Du er så flink, og du fortjener alle de fine ordene du har fått!:)
  Tror jeg må prøve ut de små posene med pulver ja, liker sånt:) Takk for tips!

 • Lene sier:

  Vil bare gi en liten kommentar til den linken du delte:

  Ja, jeg er helt enig i at kosthold og styrketrening er mest effektivt, MEN kondisjon er også viktig. For å kunne ha en god helse er kondis noe som spiller en viktig rolle, og selv om mange gjør narr av aerobic timer vil jeg si at etter et halvt år på Elixia sine «Total Step & Styrke» timer forbedret jeg kondisen min enormt (i tillegg til at det var styrkeøvelser innimellom, noe som også ga meg litt råd om hvilke styrkeøvelser jeg burde ta)! Dette hjelper på motivasjonen, man ser en fremgang i tillegg til at man får mer energi. Man forbrenner jo kalorier når man trener kondisjon også, eller tar jeg helt feil? Vil ikke virke for påståelig, i og med at jeg ikke er en ekspert, men av egen erfaring er kondisjon også en viktig del av treningsøktene. 🙂

  Jeg kommenterte jo ditt forrige innlegg også, og i løpet av nærmeste fremtid vil jeg få lest litt igjennom bloggen din, sånn at jeg kan se hva du har gjort for å få fremgang osv. Håper på bra inspirasjon!

  Stå på! 🙂

 • Svar: Du har absolutt rett – kondisjon er selvsagt kjempebra! Grunnen til at jeg er så voldsom på å fremme styrketrening er fordi jeg som regel finner meg selv som eneste jenta i styrkerommet, og dette synes jeg er synd. De fleste venninnene mine som trener trener KUN kondisjon, fordi de ikke vil bli store, og det viser hvor lite de kan om feltet… Men for all del, jeg trener jo en god del kondisjon selv, og det hadde jeg jo ikke gjort hvis jeg synes det var bortkastet 😉 Og skal man trene fire ganger i uken så synes jeg at man burde ha minst halvparten av øktene som styrkeøkter. Så lenge man trener NOE så vil jo det uansett være bedre enn ingenting 🙂 For mange er det å komme seg på trening et skikkelig ork, og da er det jo i hvert fall viktig at man trener noe man liker, slik at man øker lysten til å komme tilbake.
 • Svar
 • Kine sier:

  Kan du ikke skrive litt mer om kosthold? Jeg syns det er vanskelig å lage god og sunn mat for en person(du lager gjerne for hele familien?). Når jeg har kjøpt inn alt jeg trenger til salat så har jeg så mye igjen som råtner så fort, får jo aldri spist opp, hehe. Hadde vært gøy hvis du skrev litt om hvordan dagene så ut for deg på matfronten. Du har vært så uhorvelig flink:D Jeg vet at jeg har mulighet til å greie det, for min del er det nok snakk om ca 10 kg. Jeg tror jeg kan greie styrkebiten, men verre med kostholdet, altfor glad i søtsaker. Hehe

 • Svar: Jeg lager som regel mat til én eller to… Men jeg synes det er så vanskelig å guide folk til hva som er en passende middag, for det kommer jo helt an på aktivitetsnivået ditt og hvordan de andre måltidene dine ser ut. Alt i alt er det jo energibalansen det er snakk om. Men jeg spiser en del kylling og fisk – og disse kan du jo tilbrede i svært mange former. Skal jeg ha pasta så måler jeg i gram hvor mye jeg koker til meg selv, slik at jeg vet hvor mange kalorier og hvor mye av de forskjellige næringsstoffene jeg får i meg. Også spiser jeg en god del grønnsaker, og andre vanlige matvarer for meg er: mager kesam, bær, havregrøt, sukkerfritt syltetøy, vita hjertego fullkornsblanding, skummet melk, egg, knekkebrød… Men igjen så er jo det sentrale hvor MYE man spiser av hver ting. Eventuelt kan du jo registrere deg på http://www.shapeupclub.com/ og se hvordan kostholdet ditt faktisk ser ut hvis du legger inn ALT du spiser i løpet av noen dager…
 • Svar
 • Phoebe sier:

  Hos meg handler det om mangel på selvdisiplin rett og slett. Har tatt av alle kiloene pluss to til etter fødselen da. Det vil si hele 32 kilo på et halvt år. Ikke så værst bare det. Men skulle gjerne ha tatt av ti kg til. Kanskje det går, sakte men sikkert av, selv om jeg koser meg litt hver dag ;-p

 • Svar: Ser den… Selvdisiplin kan være en forferdelig fiende. Du har vært kjempeflink da! 😀
 • Svar
 • Mari Løken sier:

  Du har vært utrolig flink! Har ikke vært innom bloggen din på lenge og jeg «kjente» deg nesten ikke igjen 😛 Jeg har selv gått ned 10 kg siden august og fikk masse komplimenter når jeg kom tilbake til hjembygda i jula. Dette inspirerer meg bare til å fortsette, så nå er jeg klar for å ta av 10 kg til! Hadde satt pris på enda mer oppskrifter og tips innenfor kosthold og trening, så jeg skal følge med framover 🙂

 • Svar: Haha, så gøy/komisk 😉 Kjempebra jobba! 😀 Fortsett sånn! Prøver å komme med litt tips, men synes ærlig talt at det er litt vanskelig å si noe annet enn ting som er allmennkunnskap.
 • Svar
  Kommenter


  kamilla (a) kamillak.com

  Sider

  INSTAGRAM: kamillako

  bloglovin

  Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.

  Kategorier