Fa la la

På få timer gikk Oslo fra å ha september-utseende til å bli rene winter wonderland. Er ikke tidenes største fan av vinteren og julen, men nå som jeg sitter her med pledd, tente stearinlys og myke tøfler så er det faktisk ganske koselig. Av en eller annen grunn blir det ekstra koselig når det er helt hvitt ute. Kanskje jeg får julestemning i år…

Synes kanskje alle leserne mine kan slå seg sammen og gi meg en hund til jul…

7 kommentarer til “Fa la la

 1. Nina

  Jeg syns det er superkoselig 🙂 Og det gjorde meg ingenting at snøen ikke kom før nå!

  Lykke til med eksamen!

  Svar
 2. Phoebe

  Det er fint med snø, men i Oslo blir den fort svart. Og det er ikke så hyggelig da…

 3. Svar: Snøen i sentrum kan nesten ikke gå under kategorien snø… Den blir enten til slaps eller helt svart, eller begge deler, med en gang! MEN snøen utenfor sentrum skal fortsatt få lov til å være ‘snø’ for den er hviiiit og fin! 🙂
 4. Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *