Èn uke igjen

I dag hadde jeg en herlig 4×4-økt på en av de nye møllene på SATS. Vi er bestevenner allerede, den nye mølla og jeg. Lurer på om vi skal ha date i morgen òg… Begynner med nytt treningsprogram fra mandag av, så jeg håper egentlig bare morgendagen går superfort. Giiira! Over her ser dere hva jeg har gjort siden jeg kom hjem fra trening. Nå har jeg funnet frem til den perfekte måten å lage franske makroner på. Disse er med vanilje. Har lovet bror å lage slike til familien samles i julen, så jeg kan lage ny guide til dere neste uke, med den nye løsningen.

Vel, jeg stakk egentlig bare innom for å si GOD HELG! Kos dere masse med nære og kjære!

9 kommentarer til “Èn uke igjen

 1. Maja

  Ååååh, så FINE de ble! 😀 Skulle ønske jeg fikk til like fine makroner som deg. Det er liksom den ene tingen jeg bare IKKE klarer å mestre på bakefronten. :p Makronen – min o-store-nemesis! Haha!

  Men GOD HELG (og god jul!) til deg også. 🙂

 2. Svar: HAHA! 😀 En vakker dag! Jeg kommer med noen tips og triks til uken, så kanskje de kan hjelpe deg.
 3. Svar
 4. Trine

  Åh, du er en så god treningsinspirasjon!:) akkurat nå er jeg hjemme for julen, og her er jeg ikke medlem på noen treningssenter, men jeg gleder meg til å komme hjem til Bergen og komme godt i gang med treningen 🙂 foreløpig får jeg takke meg til turer langs fjorden og til og fra jobb 🙂 God helg til deg og 😀

 5. Svar: Takk! 😀 Det høres ut som fin aktivitet det da 🙂 Kos deg masse hjemme i julen 😉
 6. Svar
 7. prettydinosaur

  Jeg har lagd pepperkaker OG sushi i dag!
  Kanskje jeg må teste ut dette også! 😉

  God helg Kamilla! xx

 8. Svar: Nice, Stine! 😀 Synes du skal prøve deg på makroner også! OG lage sushi til meg…
 9. Svar
 10. Nina

  Jeg gleder meg til du legger ut tips! Jeg sliter så innmari med makroner – noen ganger går det bra, andre ikke! Haha! Håpløst:P

 11. Svar: Forhåpentligvis kommer tipsene til nytte 😉 Lager de nok på torsdag eller fredag, så da kommer innlegget en av de dagene!
 12. Svar
 13. Niina

  Det så herlig ut!! Må prøve meg på makroner en gang selv..

  Og gratulerer så mye med -20 kg!!! 🙂 Flink du har vært!

 14. Svar: Tusen takk!
 15. Svar
 16. Hanne

  Tusen takk for kjempe hyggelig svar på den forrige kommentaren min! Ble kjempe glad 😀 Jeg har faktisk aldri smakt franske makroner før, så kanskje jeg bør prøve ut oppskriften din. Dette så i hvertfall herlig ut!

 17. Svar: Ingenting å takke for, jeg mente hvert ord 🙂 Synes du skal prøve deg på franske makroner. Får man det til riktig blir det utrolig godt og lekkert!
 18. Svar
 19. Susanne

  Jeg får absolutt ikke til å lage makroner, de blir bare stygge 😛 Men nå er jeg hjemme hos mamma og pappa på juleferie, så i kveld skal pepperkakehuset pyntes, og vi skal lage hjemmelaget konfekt. Blir bra! GOD HELG til deg og!

 20. Svar: Åh, kos dere! Og kos deg med fine voffsen deres <3
 21. Svar
 22. Luisa

  Fikk ikke lest blogger før nå jeg hehe, håper helgen din var fin uansett 🙂 Og at denne uken er fin! Macronene ser altfor gode ut!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *