Eldreturné

De som følger meg på facebook vet at jeg har vært på en aldri så liten eldreturné i dag. Det er i hvert fall det jeg kaller det; besøke besteforeldrene på de forskjellige stedene de befinner seg. Ikke så lange besøk, men litt hyggelig prat og ikke minst litt oppmerksomhet settes veldig pris på.

Lagde vaniljecookies til de gamle før vi dro.

Fine kamerastroppen min.

Kakeboks med godsaker i. Gleder meg til å gjøre oppskriften bedre, forså å dele med dere.

Turen startet med “Here Comes Santa Claus”.

På vei hjem…

Deilige Acnegenseren i 100% myyyyk ull! Veldig kjekk å ha nå som kulden har ankommet.

Jeg har rett og slett hatt en utrolig bra helg. Kvelden i går var helt herlig, og jeg slapper utrolig godt av nå som jeg har ferie – med verdens beste samvittighet. Nå skal jeg gå løs på en bok før kvelden avsluttes som den alltid gjør, med Boggle! Har dere hatt en fin helg?

9 kommentarer til “Eldreturné

 1. Trine

  Høres ut som en herlig søndag. Jeg savner å ha en farfar å besøke <3 selv har jeg hatt en deilig søndag med peiskos nesten hele dagen. Elsker å ha ferie!!:) nå skal vi lage julekaker og se åndens makt, aah søndager!

  Svar
 2. Lisa

  Viktig å besøke de gamle, godt for både en selv og de(n) man besøker! 🙂 – Min helg har vært den verste noen sinne, på fredag måtte vi nemlig avlive hunden vår. Huset er helt forferdelig tomt uten han og jeg vil bare gråte… 🙁

  Svar
 3. kristinefargerik

  Så herlig med slike søndager da 🙂 Skulle ønske jeg hadde noen besteforeldre som bodde nærmere, har to igjen som bor 7 timer unna med bil. Men det var nok koselig <3

  Acne genseren din er fantastisk også, myyyk <3

  Svar
 4. Hanne

  Så koselige bilder (som alltid) 🙂 Håper vi får se et bilde av hele genseren. Jeg elsker strikkede gensere for tiden, gjerne oversized. Perfekt nå på vinteren. Håper du får en fin uke 🙂

 5. Svar: Har lagt ut flere bilder av genseren før, usikker på om det er noen med helfigur… Den er så nydelig! 😀 Takk, og i like måte! Kommentarene dine er alltid så herlige!
 6. Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *