28 desember 2011 -- 19:43

Januar

Avsluttet det forrige året med fine turer i romjulen. Viet 2011 inn med fine mennesker. Var på mang en tur i byen for å gå på Deli med Erikke. Fikk til min store begeistring en eske med vitaminvann fra Vitamin Well. Var på operaen for første gang. Gikk flere turer i snøen med Øya.

Februar

Jobbet flittig med skolearbeid. Var i Nederland med pappa (og søster). Hadde skiskole på jobben(barnehage). Det var VM i Oslo. Gikk flere turer med Øya. Så fine bygninger i Haag.

Mars

Lekte med den nye rettetangen fra GHD. Fikk skidilla. Hadde det gøy med venner. Spiste masse god mat. Mer skidilla med Tor-Arne. Konsert med Tone og Vinni.

April

Min første pulsklokke. London med Gina – og Martin. Ny sykkel! Frokost i London. Sommeren kom.

Mai

Fikk skikkelig teken på franske makroner. Var på mang en bytur. 17.mai-mareritt. Kjøpte Alexander Wang Freja Boots. Gikk mange turer med Øya. Bodde på SATS med Tor-Arne.

Juni

Hyppige turer til byen med fine mennesker. Fikk scones-dilla med Bror. Klarte å pådra meg senebetennelse. Kjøpte mitt andre par Louboutin-sko. Var på reunion med den fine vgs-klassen. Gikk turer i skogen.

Juli

Var i London – igjen! Rekemiddag med fine venninner. Grilling og kos i diverse parker. Kjøpte clutch fra Balenciaga. Drakk drinker på Lekter’n. Årets verste, tristeste og mest skremmende dag fant sted.
(Også ble jeg 22 år)

August

Kjøpte tidenes høst/vinter/vår-sko: Frye Engineer Boots. Vitamin Well kom med ny smak. Var i Sverige med fine folk. Lekte med de fine vennene mine. Viste Luca Bygdøy. Gikk turer i det nydelige været.

September

Hadde fine fredagslunsjer med Sofie. Var på et etterlengtet frisørbesøk. Så Erik og Kriss på Rockefeller. Lekte masse med Øya. La mange km bak meg både ute og inne. Lekte i byen.

Oktober

Gikk turer med fine venner. Steve Jobs døde. Ble avhengig av Wordfeud. Løp for første gang en hel tur med Øya. Lekte med Amanda i parken. Var på fjellet for å si farvel til den brune hytta.

November

Var på hyttetur med Sofie. Kjøpte meg Pingu/Dolce Gusto Piccolo. Lagde flere makroner. Fikk dilla på grønnsakspureer. Lekte med Tilla. Hadde gode styrkeøkter med Tor-Arne på SATS.

Desember

Løp og løp og løp. Fikk KitchenAid-maskin<3. Hadde Nordstrandsdag med mamma. Gikk turer i skogen. Gikk turer på veiene. Fikk bokdilla.

Det har vært et år med svært store kontraster. Utrolig mye har skjedd, både med meg og med verden. Har blitt kjent med mange fine mennesker, har pratet med Lene nesten hver dag, har reist, har grått, har ledd, har savnet, har nådd mange mål, har begynt på ny skole, har utviklet et latterlig søvnbehov og ikke minst har jeg følt meg mye lykkelig. Jeg håper 2012 blir en anelse roligere, og at det byr på mange nye eventyr. Takk, 2011.

Av Kamilla | 18 Kommentarer »
 1. Du har all grunn til å være fornøyd med året som har gått 🙂

 2. Lene sier:

  Flott oppsummering av året! Har vært en fryd å snakke med deg nesten hver dag, søta! 🙂 Du er verdens beste og jeg er så glad i deg! 😀

 3. Luisa sier:

  For et år, så masse fint og noe trist! Du er en inspirasjon og jeg gleder meg til å følge deg neste år også 🙂 Har blitt så glad i bloggen og du er et fantastisk menneske som jeg håper eg får treffe en gang <3 takk for så masse fint, masse inspirasjon og god veiledning!

 4. Liker årskavalkader, hvertfall når den er fylt med mange, fine bilder : ) Leste forresten at du hadde kjøpt de fine vennene dine under august, hehe.

 5. Ingrid sier:

  Tenk om 2012 blir like bra, eller enno betre! Du er inspirerande, Kamilla, godt nytt år 🙂

 6. For en flott oppsummering <3

 7. Hanne sier:

  Ingen spamming av kommentar feltet ditt i dag fra min side;) Jeg har kun fulgt bloggen din i noen måneder, så dette var et kjempe flott innlegg. Gleder meg til å følge bloggen din i 2012 også!

 8. Karoline sier:

  Virker som et hektisk og spennende år!! Kjempefin oppsummering ;D

 9. Trine sier:

  Superfin oppsummering! Ser ut som du har hatt et spennende år! 🙂

 10. Alexa sier:

  Hahaha, ja, flyturen gikk jo bra. Jeg fikk lov til å sitte med pilotene en liten stund også. Vi pratet og pratet og pratet….også plutselig ser jeg EN FLY som flyr forbi med lysets hastighet under flyet vårt. Haha, du kan jo se for deg reaksjonen min da. Også skriker flymaskinen noe frferdelig høyt, men det var visst bare en liten «beskjed» for å gå ned noen fot. Så pilotene var skikkelig chill, også fikk ejg bursdagsgaver fra flyvertene. Men tusen takk for tips! For boka var en enorm hjelp!

  Jeg ser året ditt var så minnerik og spennende! Veldig fine bilder du har tatt . Alltid like morsomt å se tilbake og analysere hvor mye du har gjort og nådd i løpet av bare ett år. Jeg må si jeg tok meg litt ekstra tid til å studere bilder da jeg så det var noe med sko å gjøre thihi 😀

 11. Haha, da har jeg lest bloggen din enda i ett år 😉

 12. Svar: Haha 😀 Godt å ha deg med!
 • IdaPida sier:

  virker som du har hatt det kjempefint 🙂

  skulle egentlig ha gjort noe sånt jeg og, men det har skjedd mer eller mindre ingenting hos meg hehe, eller jo men stort sett det samme hele tiden.. og jeg er langt ifra like flink til å ta bilder som du er.

  mange minner da, 2011 har fykt forbi, syns d nettopp var 2010 og jeg ringte det nye året inn.

 • Ida Talette sier:

  Wiii! Hvilket program på mac’n bruker du for å lage bildecollager? Godt nyttår 🙂

 • Svar: Photoshop 😉
 • Mira sier:

  Fint å se året ditt slik, Kamilla, ser ut til at du har hatt en fint år! Ønsker deg bare det beste for 2012, gleder meg til å følge deg videre 🙂

 • ★MK★ sier:

  Kjempebra innlegg og morsomt å lese for oss som nylig har begynt å følge! Håper du får ei fin avsluttning på året i morgen

 • Ina sier:

  Åh, ett fint år med andre ord.
  La enda merke til at treningen din har virkelig hatt fremgang 🙂 Hele kroppen din har forandret seg helt 🙂 Beundrer deg for motivasjonen 😀

 • Svar: Tusen takk, sånne kommentarer setter jeg veldig pris på 🙂 Godt nyttår!
 • Svar
 • annem sier:

  hei du kom over siden din da eg lette etter makron oppskifter, har kjøpt en form»matte spm eg brukte forrige gang og makronene ble finere enn rett på bakepapiret, men mange hang fast på silikot matta. har du noen råd til hvordan dette ikke skal skje. Suyns forresten det er spennende å følge med på bloggen din. Har begynt nyttårs fortsettet mitt som er å trene og ikke spise snop, vanskelig men har nå klart det foreløpig. Hva tips kan du gi til å gå ned i vekt når tiden ikke altid strekker til m 3 unger:) ha en flott uke videre.

 • Svar: Ah, har sett sånn matte, men ikke heeelt skjønt poenget… Kanskje jeg må prøve. At de henger fast pleier å komme av at de enten er stekt for kort (ikke øk med mer enn 1 min neste gang eventuelt) eller at du ikke har latt dem bli kalde nok. La dem gjerne stå leeeeeenge for å bli helt kalde. Manuela (passionforbaking) anbefaler tre timer. Olala, imponerende med tre barn! Jeg skriver et treningsinnlegg på søndag, så da kan jeg godt komme med noen tips også 😉 Ha en fin uke selv, og lykke til med makronbaking OG snopforbud!
 • Svar
 • annem sier:

  takk for flott svar glede meg til å se trenings opplegg i morgen:)

 • Kommenter


  kamilla (a) kamillak.com

  Sider

  INSTAGRAM: kamillako

  bloglovin

  Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.

  Kategorier