20 november 2011 -- 10:00

Glemte treningsinnlegg forrige uke, så da slår jeg like gjerne sammen forrige uke og denne uken til ett innlegg. Masse fin styrketrening! Gleder meg allerede til ny kroppsanalyse, for jeg både ser og kjenner at musklene blir sterkere. Skal ikke bli helt besatt altså, bare litt. Det er så gøy å se hva kroppen får til!

Økte i knebøy i går! 90 kg! Mildt sagt støl i rumpa i dag.

 

Uten mat og drikke duger helten ikke! Min løsning for lunsj når jeg sitter på skolens (veldig fine) bibliotek: mager kesam, eplebiter, sukrin og kanel. Bendit-boksene er så tette at eplebitene ikke blir brune, og i tillegg er det en gaffel i lokket så du er garantert å ikke glemme noe å spise med. Bare å blande alt sammen når du skal spise, og sette tenna i det. Lett, enkelt, sunt og namnamnam! Slå gjerne til med en beholder med havregryn i – så holder du deg mett lenger. OG kanskje det hadde vært digg med flere frukter i…Og kanskje noen frø… Og rosiner!

Hvordan ligger dere an på treningsfronten? Er motivasjonen på plass?

Av Kamilla | 14 Kommentarer »
 1. Maja sier:

  Motivasjonen er HELT klart på plass for min del, men det skorter rett og slett litt på tid og energi for øyeblikket. 🙁 Men sånn går det når det er to uker igjen til en gigantisk og veldig viktig eksamen med masse puggestoff. Tenkte likevel jeg skal prøve meg på en liten økt senere i dag, da! 😀 Må bare bli ferdig med jobb for dagen og se an formen litt. 🙂

 2. Andrea sier:

  Så flink du er 🙂
  Bare lurer på hvordan du deler opp når du løper intervaller? (altså tiden)
  Og når du snakker om knebøy, mener du da benpress på maskin (sånn som på bildet)? Eller knebøy stående med stang?

  Svar: Knebøy med stang 😉 Når jeg tar benpress skriver jeg benpress, hehe. Der tar jeg forøvrig 170 eller 180 kg, så 90 ville vært en anelse skuffende, hehe. Når jeg løper intervaller varierer jeg litt. Noen ganger løper jeg musikk-intervaller, altså løper til én låt, jogger eller går raskt til neste osv. Eller så løper jeg 4 min, går/jogger 3, løper 4 osv. Løper jeg ute pleier jeg å gå i nedoverbakkene, løpe når det er flatt, og løpe så fort jeg kan/spurte i oppoverbakkene. Med andre ord har jeg ingen spesiell oppskrift jeg følger, gjør mest det jeg føler for der og da. Blir for det meste tidsintervaller når jeg er på mølla, for det er så lett å følge med 🙂 Håper dette var godt nok svar på det du lurte på 😉

 3. Charlotte sier:

  Du er så FLINK! Kjempelurt lunsjtips, har selv en Benditboks som funker kjempebra å ta med seg overalt 🙂

 4. Mira sier:

  DU er en motivasjon!

 5. Kamilla sier:

  Motivasjonen er på topp, siden jeg vant treningsklær for 2500 kr med TV 2 sporty, men jeg får nesten ikke tid på grunn av skole. Jeg er slik som får dårlig samvittighet av å ikke gjøre skolearbeid rett før eksamen! Jeg gleder meg til 13 desember, for da skal kroppen virkelig få ristet av seg alt som heter eksamen!

 6. Alexa sier:

  Knebøy med stang (vekter) ??? O_O 90 kg?
  Du er kjempeflink som trener hver dag!

  Motivasjonen er på plass her også. Skal løpe for første gang etter betennelse i morgen, satser på 10 km og håper å gjennomføre

  Svar: Hehe, ja tør bare ta i så mye når Tor-Arne står ved siden av meg da. Å reise seg opp den siste gangen er jo ikke direkte lett… 😉 Herlig at du kommer i gang igjen! 😀 Som sagt; lykke til!

 7. Alexa sier:

  har lest nettopp hva du svarte øverst. Herregud du er superflink!!!!! Og skikkelig sterk! beundrer deg virkelig

  Svar: Oi, hihi. Takk 🙂

 8. Anette sier:

  Åhhh, den der maten er herlig. Spiste nå nettopp cottage cheese, mandarinbiter og kanel.

  Svar: Herlig 😀

 9. Mia sier:

  du motiverer meg sånn !

  setter opp treningsplan for uken nå, og skal prøve å sette meg noen mål for månedene fremover !

  tusen takk for du er en så stor inspirasjonskilde 🙂

  Svar: For en hyggelig kommentar! Tusen takk selv 🙂 Du må gjerne si i fra hvordan det går – ikke noe er så bra som å ha mål å strekke seg etter! 🙂

 10. Elise sier:

  Flinkflinkflinkflink! Jeg går på yoga to ganger i uken, noe jeg liker godt 🙂 I dag er jeg støl etter shoppingen i går, heheh!

  Svar: Ah, yoga er deilig 🙂

 11. Luisa sier:

  Motivasjonen er så sykt på plass, men helsa er ikke det 🙁 Nå har jeg fått bronkitt..

 12. stine sier:

  Oj, du er flink! Jeg har så lyst å bli sterkere! Jeg trener mye styrke, men jeg sliter sånn med å få i meg nok næring til å øke muskelmassen. Kjæresten min sier at jeg må gå mye i pluss for å bli sterkere, siden jeg er spinkel og har veldig høy forbrenning.. Litt kjipt å være bygd som en 14 åring når jeg er 20, haha. Tror jeg må vurdere å skaffe meg proteinpulver!

  Svar: Ah, ser den. Får du i deg «riktig» næring da? Altså ikke bare tomme kalorier fra raske karbohydrater, men ordentlig mat? Proteinpulver er absolutt en god idé 🙂 Du har ikke vurdert en gainer da? For å få i deg mer… Vet ikke hva du tenker om å gå opp i vekt da. Litt vanskelig for meg å forestille meg situasjonen din, ettersom min er stikk motsatt, men det høres jo ut til at du vet hva som må til. Du må ha masse lykke til! Styrke er jo kjempegøy! 😀

 13. Du er flink da! 😉 woho! yeyy! Blir nesten energisk av å se det der.
  Gleder meg til å komme i gang igjen! 😀

  Svar: Haha, herlig 😀

 14. Sequin sier:

  Inspirerende som vanlig. Nå er det på med treningstøyet, så skal kroppen få en skikkelig styrke økt i dag 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.