Tex Mex Tapas

Forrige uke fikk jeg som sagt tilsendt den nye tapas-serien til Santa Maria. Har ikke så alt for mye erfaring med tapas som helt måltid, så det var gøy å teste det. Det er nesten så jeg ber dere kjøpe alle glassene, og om dere ikke vil spise, så lukt! Hele måltidet var en aldri så liten fest for smaksløkene, og vi var enige om at det var et svært vellykket målttid. Vi ble litt for mette, for jeg lager som regel for mye mat. Og selvdisiplin er det ikke snakk om når maten er så god.

Har ikke sett produktene i så mange butikker enda, men serien er jo ny, så det kommer nok etterhvert. Meny på Oslo City har produktene i hvert fall…

Maaaaange oppskriftforslag pluss oppskriftshefte i PDF-fil (med veldig fine bilder) finner dere på Santa Maria sine nettsider HER. Mine fire favoritter ble:

Det meste er litt sterkt, og som sagt blir smaksløkene virkelig satt på prøve. Jeg lagde guacamole til, som var utrolig godt å ha oppå quesadillasen. Med vann og en god hvitvin til har du en helaften foran deg.
Produktene er sponset.

9 kommentarer til “Tex Mex Tapas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *