25 november 2011 -- 10:38

Herlig fredag til dere alle! Jeg hadde mange artige planer for denne dagen, men i går kveld sa ryggen knekk, jeg begynte å gråte, og jeg klarte ikke bevege meg. Jeg som «aldri» gråter av smerte. Heldigvis bedre i dag, men absolutt ikke helt bra. Så vi får se hvor mye jeg får gjort… Det er ganske varmt i Oslo i dag, og jeg det er en haug med pakker med mitt navn på, på Posten. Så noe bra skal nok dagen føre med seg…

Av Kamilla | 14 Kommentarer »
 1. Maja sier:

  Ånei! :O Stakkars ryggen! Men godt å høre at du er litt bedre i dag, da. 🙂 Og jeg må bare si – på de bildene her var du bare SÅ søt! 😀 Sløyfe + Louboutins = fabulousness.

  Svar: Aw, takk! <3

 2. Lene sier:

  Uff, stakkars! God bedring! Gjett hvem som ga meg antrekksinspirasjon i dag da 😉 ned å lete i skapet! 🙂

  Svar: Åh, så koselig 😀 Takk!

 3. Mira sier:

  Fantastisk ring, fantastiske sko. God bedring med ryggen!

  Svar: Takk, takk, takk! Håper den blir bedre snart…

 4. Maren Melstveit sier:

  Den ringen der må være noe av det mest fantastiske jeg har sett! Er det lov å spørre om hvor du har fått tak i den? =)

  Svar: Ikkesant den er skjønn? 😀 Kjøpte den på eBay for ca. ingenting!

 5. Maren Melstveit sier:

  God bedring til ryggen din btw! Har hatt det sånn selv, det er forjævlig!

  Svar: Tusen takk! Håper den kommer seg fort, prøver å gjøre det jeg kan for at den skal kunne lege seg selv.

 6. Annette sier:

  Uff, god bedring! Du er SØT!

  Svar: Takk! DU er søt!

 7. Huff, det hørtes kjent ut! Instruktøren min hørte et knekk i leggen under mandagens time og det ble en brå slutt for timen. Vet ikke hva slike «knekker» kommer av, men godt å høre at det går bedre!
  Det er om ikke annet, riktig vei!

  Svar: Uff, så ubehagelig. Jeg begynner å bli ganske lei nå kjenner jeg. Det gjør vondt å sitte, eneste som funker er å ligge på magen, og det funker en smule dårlig når man skal skrive en eksamensoppgave 🙁 Håper det går over snart!

 8. Luisa sier:

  Uff da 🙁 Håper du blir fort bra igjen søta! Fine bilder av deg, love the details!

 9. God bedring <3 <3

 10. Ida sier:

  God bedring, søte Kamilla!!

 11. Kristin sier:

  ånei! håper det går over sporenstreks! pakker pleier å hjelpe, iallfall litt. 🙂

 12. Eva Isabel sier:

  Hei søta. Blir så glad hver gang jeg er innom bloggen din. Fine bilder og inspirerende tekst. Gjør en god helg, det har jeg planer om.

 13. Livinglifein sier:

  Masse god bedring!

  Du er suuuupersøt på bildene 😉

 14. Uff, hørtes ikke bra ut! Håper ryggen din blir bedre fort!! Kjempefine bilder. Du er søt som alltid og jeg er like misunnelig på skoa dine som alltid! Hehe.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.