Honey, I’m home

Haha, denne hytta bygde Sofie og jeg da vi gikk på barneskolen. Vi jobbet masse med den, og tilbragte mange timer med hammer og spiker for å stelle i stand. Og se så fint det ble! Riktignok har lillebroren til Sofie gjort noen oppgraderinger, haha. Ah, minner.

Takk for en fin tur, Sofie og Tilla. Og en advarsel til dere alle; ikke spill sånn moderne monopol med bankterminal med mindre du har ørepropper liggende klart. Vi trodde at vi skulle bli gærne til slutt. “Trrrrudu”

Jeg har ikke sett på The Big Bang Theory siden torsdag, så nå blir det TBBT-maraton før sengetid.

5 kommentarer til “Honey, I’m home

  1. Idunn

    Hvor er disse fine bildene fra? Hvor kan man oppsøke dette terrenget??

    Svar: Langt inne i skogen i Hedmark 😉

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *