Well, thank you

Ah, Vitamin Well. Dere er helt herlige. Er så takknemlig for pakkene jeg får av dere.

Har alltid med meg en flaske på forelesning, og blir så glad på Vitamin Well sine vegne når jeg ser at utrolig mange i salen sitter med VW-flasker. I kantina sitter jo sikkert halvparten og drikker av de forskjellige smakene. Da smiler jeg fint for meg selv. Skål!

Flaskene er sponset.

9 kommentarer til “Well, thank you

 1. Luisa

  Åh er sikkert mange som er misunnelige på deg altså, blant annet meg :p Hihi. Men det smaker så godt mmmm 😀

  Svar
 2. Ida

  Du vet det er mer kalorier i en sånn flaske enn i en vanlig brus med sukker? :/

  Svar: 85 kcal per flaske, 17 kcal per 100 g. Beregner det i inntaket mitt, så det er null problem. En vanlig cola med sukker inneholder 41 kcal per 100 g, og dermed 205 kcal per flaske 😉 Vitamin Well skriver kcal før kJ, så det er mulig du har blandet der, og trodd at det er 71 kcal per 100?

  Svar
 3. Ida

  Ja det er godt mulig jeg har blandet det assa. Jeg bare husker jeg fikk sjokk da jeg sjekket flaska 🙂

  Svar: Vet om flere som har blitt litt satt ut, fordi det fort kan se ut som at det er 71 kcal per 100 g, men det er det altså ikke 😉 Nesten litt rart at de skriver det omvendt fra alle andre varer, men sånn er det nå…

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *