16 oktober 2011 -- 13:15

Nok en herlig treningsuke! Den siste økten skal jeg ned på SATS for å fullføre etter at dette innlegget er publisert.

Får stadig spørsmål om hvordan jeg har tid til all treningen… Jeg ser ikke problemet. Jeg er student på fulltid, og har tid til venner, matlaging, trening, blogging, selvpleie og mye mer i tillegg. Tror egentlig det bare har noe med motivasjon å gjøre. Får du den på plass så er det ingenting som stopper deg. En ting som fungerer utmerket for meg er å sette seg mål. Både små og store! Da ser man mye lettere fremgang i treningen, og det blir dermed artigere å fortsette. Og ikke glem at man kan unne seg premier. Mine premier varierer veldig: sko, neglelakk, minnekort til kameraet, treningsplagg, veske, frisørtime, sjokoladefamilien…

Hvordan har deres treningsuke vært?

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Ida sier:

  Du er FLINK! Og du har så rett – man har faktisk tid til akkurat det man vil! Alt handler jo om hva man selv har lyst til – og da klarer man å få plass til nettopp det i hverdagen.

 2. Maren Melstveit sier:

  Æsj, min treningsuke har vært ikke-eksisterende. Er UKA her i Trondheim, og har vært ute på fart og moro hele tiden. Skal komme inn i rutinene igjen på mandag =)

 3. Maja sier:

  Flinka! 😀 Blir så inspirert av disse treningsinnleggene dine!

  Selv har jeg endelig så smått kommet i gang med treningen igjen, men når man studerer fulltid og i tillegg jobber 40-50% ved siden av blir det liiiiitt lite tid av og til. :/ Men! Jeg fikk hvertfall skviset inn en joggetur fra Sognsvann til Ullevålssæter (13km) på mandag, løp + styrke på SATS på fredag også blir det løp + styrke på SATS i dag også. 😀 Gleder meg!!!

 4. Mira sier:

  Jeg har fått inn tre styrkeøkter og er fornøyd med det, men verker etter å komme igang i morgen igjen og da 🙂

 5. Trine sier:

  Nok en gang ikke-eksisterende.. Har, etter 3 ukers sykdom, funnet ut at jeg har lungebetennelse. Så her er det ro og hvile som gjelder 🙂 Bortsett fra at jeg sykler hvor enn jeg skal da 🙂

 6. Tonje sier:

  Du fortsetter å imponere du! 🙂 Jeg har fire økter denne uken.

 7. Martina sier:

  Fått inn mine fire planlagte styrkeøkter 🙂
  Har et spørsmål – når var det du bestemte deg for å legge om livsstilen, og hva motiverte deg til å gjøre det?

  Stor klem fra London! x

  Svar: Åååå, London! Savner den byen! Håper du nyter den til det fulle! Og sånn for å svare på spørsmålet ditt… Det var vel for om lag ett år siden at jeg begynte å TENKE på det for alvor. Så begynte jeg å trene med Tor-Arne, men få ting skjedde (jeg kan være ganske utålmodig)… Så begynte jeg å bli sterkere i desember, og innså at det hele faktisk var ganske artig. Og så, 5. januar satte jeg opp en plan som jeg da tok i bruk 6.januar. Det er det jeg ser på som hoveddatoen for det hele. Motivasjonen var rett og slett bare at jeg en gang for alle ville føle meg bedre i min egen kropp. Er evig glad for at jeg fikk et slikt kick. Kjenner at jeg trives så godt med meg selv, og livsstilen. Angrer ikke ett sekund. Å oppnå mål er en av de beste følelsene som finnes. Å vite at man har klart noe. Oppnådd noe man hadde bestemt seg for, og kanskje var litt usikker på om man faktisk kom til å klare… Håper dette var godt nok svar 🙂

 8. Kamilla sier:

  Du er så flink, og jeg blir virkelig inspirert hver gang du blogger om trening! Fortsett gjerne med det! Jeg har startet min egen blogg der jeg blogger om treningen min og inspirasjon for meg selv. Den er mest for meg, og jeg føler at «nei nå må jeg trene, slik at jeg kan blogge om det.» hehe. Anyway, du er en kjempestor inspirasjon og jeg er nesten litt stolt av å hete Kamilla 😉 hehehehehe

  Du er flott!

  Svar: Haha, stolt av å hete Kamilla 😀 Dagens! Kjempehyggelig kommentar da! Tusen takk 🙂 Veldig fint å kunne være til inspirasjon! Og apropos; nå stikker jeg på trening! Hehe. Ha en herlig treningsuke!

 9. Luisa sier:

  Elsker å lese om trening, men bare på din blogg 😀 I dag prøvde jeg elipsemaskin for første gang siden ankelbruddet, det var så gøy å se at jeg endelig kan trene litt på elipsemaskin igjen!!:)

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.