2 oktober 2011 -- 10:00

Jeg har gjort så mye denne uken at jeg føler at jeg ikke har fått tid til å trene. Ser riktignok at den teorien ikke stemmer når det kommer til oppsummeringen, så var bra. Jeg bruker kalenderen på macen/iPhonen religiøst, og har nettopp satt på den kommende ukens økter. Så får vi bare se hvor lenge været tillater meg å løpe ute. Kulde klarer jeg, men at jeg løper i nedbør er det bare å glemme. Har alltids SATS, heldigvis.

Har fått noen spørsmål om jeg kan legge ut hva jeg spiser i løpet av en dag, og det er det bare å glemme med en gang. Vi har forskjellige behov, vi følger forskjellige kostholdsteorier, og vi har forskjellige mål. Sånt synes jeg bare er skummelt. Bruk sunn fornuft! (Og ev. en app på telefonen for å følge med)

Hvordan har treningen deres sett ut denne uken?

Av Kamilla | 13 Kommentarer »
 1. Luisa sier:

  Så flink du er 🙂 Jeg har bare gått masse denne uken, hehe men det er jo en stor forandring hvis man ser på de siste 3 mnd. Jeg går jo fast til fysioterapeuten min og hun har satt opp et ordentlig treningsprogram med sykling og styrke-øvelser i tillegg til tøying og styrking av ankelen, så det kan jo regnes som trening 🙂

  Syns det er utrolig flott at du ikke svarer på det med mat, vi er jo så ulike på det området, og det som funker for en kan virke helt i motsatt retning for en annen. Og bare det at du skal drive å brette ut hva du spiser og når du spiser det, er som du sier, skummelt. Lykke til med neste treningsuke, jeg skal begynne å gå på treningssenteret mitt denne uken, gleder meg veldig!

  Svar: Ah, det er så hyggelig å høre at rehabiliteringen din (hvis man kan kalle det det) går riktig vei! 😀 Glad på dine vegne! Takk for fine ord <3

 2. Maren Melstveit sier:

  Styrketrening på mandag, styrke + cardio på tirsdag, det samme gjelder onsdag og lørdag! Herlig. Ha en fin søndag =)

  Svar: Bra jobba! 😀 Ha en fin søndag du óg!

 3. susanna sier:

  æ har kun trent ons,tors,fre og lørdag 🙂 styrketrening.

  Svar: Så flink du er! Styrketrening er gøy!

 4. Kamilla sier:

  Jeg var på supermandag, (spinning, bodypump og bodyjam) på mandag, bodycombat på tirsdag også har det blitt noen kilometer på the long run resten av uka, siden jeg har jobbet hele kveldene.

  Svar: Bra! Den supermandagen høres virkelig SUPER ut. 😀 Flink!

 5. Ellen sier:

  Hei! Så flott at rapporterer om treningen din, også når det ikke har gått som planlagt;)
  Jeg har egntlig ett spm.mål til deg ang. trening: skal man trene styrke før eller etter jogging? Jeg mener at jeg har lest om det ett eller annet sted, men jeg husker ikke hva som var «riktig». Eller kanskje det er noen av dine andre lesere som vet?

  Svar: Jeg kombinerer ikke de to treningsformene i samme økt. Jeg jogger ikke en time, og så trener styrke rett etterpå. Varmer opp i ti min på mølla, så styrke. Hvis jeg skulle kombinert i samme økt ville jeg nok trent styrke etterpå, for da er man såpass varm i kroppen, og jeg anser det som den naturligste rekkefølgen, men jeg vet ikke om det er riktig dessverre.

 6. Nøve sier:

  Eh, i dag gikk jeg mellom to togstasjoner når jeg kunne ha tatt toget? Men du er flink da!

  Svar: Way to go 😀 Hehe

 7. Hanne sier:

  Jeg må bare si at jeg elsker bildene du legger ut på bloggen. Helt fantastiske naturbilder. Min treningsuke har vært laber, så tenkte jeg skulle ta på joggeskoene etter at jeg hadde skrevet dette. I dag er det sol hos meg, så bør utnytte det! 😀 Håper du får en strålende søndag! Jeg lager fremdeles lavkarbobrødet du la ut oppskrift på for lenge siden. Takk igjen for den 🙂

  Svar: Takk, takk, takk. Kommer en del naturbilder til uken, som resultat av en herlig tur på fjellet! Håper du hadde en fin tur ut, hvis du fikk gjennomført den 🙂 Og kos deg videre med brødet! BARE hyggelig 😀 Hehe.

 8. Susanne sier:

  Siden du spør har jeg trent kondis to ganger og styrke én gang denne uka! 😀

  Ellers slo det meg at jeg savner deg! Og at vi kanskje kan gå en tur neste gang? Det er jo liksom det vi har vært så gode på så lenge, men som sakte mens sikkert tok slutt etter at vi mistet den tredje turkompisen vår.. 🙁

  Håper du har hatt en fin helg<3
  Klem

  Svar: Flinka! Jeg savner deg óg. Etter at Vida gikk fra oss så har det blitt få turer, det er sant… Neste gang går vi tur. Synes det er en så koselig tradisjon. Blir varm i sjelen av å tenke på alle de sære samtalene vi har hatt på turene våres, haha. Vi sees snart, fine Susanne. <3 Klem

 9. A. sier:

  Siden du trener både morgen og kveld, og på kveld og senere samme kveld.. Hvordan gjør du det med dusjing? 🙂 Dusjer du etter hver runde? Dusjer du håret hver gang? Hvis ikke, synes du ikke det er ubehagelig å gå rundt med «inntørka» svette i hodebunnen og i hårfeste ved panne og nakke?
  Det lurer jeg på 😉

  Svar: Jeg dusjer etter hver treningsøkt. Håret vasker jeg kun etter løpeøktene, for det er da jeg blir virkelig svett. Tørker riktignok svette i panna med et håndkle underveis mens jeg løper på mølle, og ute bruker jeg genseren. Når jeg trener styrke svetter jeg ikke like mye, så da synes jeg det går fint å bare dusje. Har aldri vært plaget av det ubehaget, så det går helt fint. Bruker tørrsjampo i tillegg 🙂 Håper det var godt nok svar, hehe. På mandag var det bare 15-20 min mellom de to øktene, så da dusjet jeg ikke.

 10. Hanne sier:

  JA!! det ble joggetur på meg 😀 (stolt, hehe) Gleder meg til fjelltur-bildene!

  Svar: Å! 😀 Så flink du er! Bra gjennomført! Fjellbilder kommer om en times tid 😉 Ha en herlig kveld!

 11. Jeg har ikke trent på 3 uker…. TREEEEE UKER!
  Er endelig frisk, og treningsbagen er alt pakket og klar for morgendagen!
  WEEEEEEEEEE 😀

 12. sv: ja han er helt utrolig. absolutt! jeg gleder meg veldig til snø, kulde og jul akkurat nå!

  Du inspirerer meg veldig med denne treningen din altså. Jeg har vært veldig flink i tre uker nå, men kommer meg liksom ikke til det stadiet at jeg klarer å løpe 11 km og sånt. Har du noen tips til hvordan jeg kan begynne å elske mølla igjen, slik som du ? : ) Klem

  Svar: For meg var det ikke noe taktikk som gjaldt, jeg bare følte for å løpe en dag på forsommeren, og så har det bygget seg opp derfra. Da var det 3 km og slikt som var mer enn nok for meg. MYE av løpegleden kommer av at jeg har trent så mye styrke i beina. Tor-Arne mener jo at jeg bygger unaturlig raskt muskler i beina, haha. Jo sterkere du er i beina, jo lettere vil løpingen bli. Da vil automatisk fraspark, spenst og landing gå bedre, for da er musklene store, og vant til å jobbe. Så bygg opp, og tren styrke. Det er vel mitt tips.

 13. Sequin sier:

  Flink flink flink! Motivajson 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.