2 oktober 2011 -- 19:44

Norsk natur, dere. Kombinert med 19 grader i skyggen, strålende sol, knallblå himmel, frisk luft, fuglesang, godt selskap, godt fottøy, behagelige klær, positiv sinnsstemning, og høstens farger. Det blir faktisk ikke bedre!

Viktig med påfyll av energi når man er på tur. Atkins Advantage Dark Chocolate Decadence Bar (iHerblink). En av favorittbarene mine. Mye bedre (og billigere) enn Chocolate Decadence man får kjøpt i norske butikker. Hadde med meg en godsak til, den kommer med neste gang. Ja, og bildene er fra Nesbyen.

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. Kamilla sier:

  Hehe. Du vet du er sprek når du går på fjellet på «hviledagen» din 🙂

 2. Tonje sier:

  Vakre vakre Norge. Og Vakre du.

 3. Mitt lille land! <3 Norge er vakkert!

 4. Luisa sier:

  Fantastiske bilder 🙂 Jeg vil på tur!!

 5. Så fine bilder:) hvor er de tatt henn?

  Svar: Står i innlegget 😉 Nesbyen.

 6. Sv: Tusen takk for svar Kamilla! Skal på Elixia nå så får vi se om det kanskje blir noe løping i dag 🙂

 7. Mari sier:

  For en herlig jente, for en herlig blogg! Jeg har nå sett igjennom store deler av bloggen din og jeg vil se mer. Jeg kommer helt klart til å følge deg videre. Jeg får enda mer lyst til å spise bra og trene bare av å være her inne:) Takk!

  Svar: Ååå! 😀 Takk! Tusen takk! 😀 Herlig at du får lyst til å spise bra og trene! Sånn det skal låte 😀

 8. Det så ut som en fin tur 🙂

 9. Hanne sier:

  Utrolig flotte bilde! Det er ikke noe som er så vakkert som høsten nei 😀

 10. Flink du er 🙂 Kjempe fine bilder <3

 11. Charlotte sier:

  Så deilig! Jeg savner norsk natur!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.