Toppen

Norsk natur, dere. Kombinert med 19 grader i skyggen, strålende sol, knallblå himmel, frisk luft, fuglesang, godt selskap, godt fottøy, behagelige klær, positiv sinnsstemning, og høstens farger. Det blir faktisk ikke bedre!

Viktig med påfyll av energi når man er på tur. Atkins Advantage Dark Chocolate Decadence Bar (iHerblink). En av favorittbarene mine. Mye bedre (og billigere) enn Chocolate Decadence man får kjøpt i norske butikker. Hadde med meg en godsak til, den kommer med neste gang. Ja, og bildene er fra Nesbyen.

11 kommentarer til “Toppen

  1. Mari

    For en herlig jente, for en herlig blogg! Jeg har nå sett igjennom store deler av bloggen din og jeg vil se mer. Jeg kommer helt klart til å følge deg videre. Jeg får enda mer lyst til å spise bra og trene bare av å være her inne:) Takk!

    Svar: Ååå! 😀 Takk! Tusen takk! 😀 Herlig at du får lyst til å spise bra og trene! Sånn det skal låte 😀

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *