23 oktober 2011 -- 10:00

Ah, som jeg savner denne turen. London med Gina/bestebolla. Føler det er en hel evighet siden, men det er jo faktisk bare noen måneder. Vi hadde det så utrolig bra, og det var helt herlig å oppleve London fra en annen side. Byen fikk plutselig en helt ny betydning for meg. Den er ikke lenger et turistmareritt. Ah. En slik tur MÅ gjentas.

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Gina sier:

  Saaavn!!!! La oss gjøre det til en tradisjon,det var verdens beste tur!!!hadde det helt heerlig med deg:) <3

  Svar: Du er så gooood! Ja, tradisjonsbygging er jeg definitivt med på! <3

 2. Niina sier:

  Elsker bildene! London er en fantastisk by <3

 3. Nøve sier:

  Jeg savner også London! Fine fine byen.

 4. LONDON <3 Elsker London.. Jeg vil også tilbake! Kjempe fine bilder <3

 5. Jeg reiser til London i Januar med kjæresten, og gleder meg så mye! Håper jeg klarer å styre meg såpass at jeg ikke må innom alle butikkene jeg ser, kjæresten må jo kose seg han og 🙂

  Svar: Det klarer du fint! Vi gjorde det sånn at jeg gjorde unna den shoppingen jeg skulle på to-tre timer, og så holdt det. Så fikk Gina vise meg sin side av London resten av oppholdet! Det er jo så mye mer enn bare butikker. 🙂

 6. Trine sier:

  Åh, London! For en fantastisk by det er! Jeg skal tilbake i januar, da blir det ett år siden sist – maks tid jeg kan ha mellom hver gang 😉 Har du noen hemmelige tips som bare du og Gina (nesten) vet om? 🙂

  Svar: Det er vanskelig å si sånn på rappen, for vi gjorde masse. Har skrevet et innlegg med londontips, men har ikke mulighet til å finne frem til det nå. Du kan ev. google det eller trykke på reiser eller juli i arkivet. Mener å huske det var da jeg skrev det! Uansett; du kommer til å få det knallbra! Jeg har nesten absinenser allerede, og jeg har jo vært der to ganger i år.

 7. Luisa sier:

  London <3 Jeg har så lyst å reise et sted, flere steder, helst litt snart 🙂

 8. Celine sier:

  London er heeerlig 😀 Skal dit helgen før jul!

  Heldig!!!

 9. utrolig flotte bilder! London er utentvil en by jeg er interessert i å besøke!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.