Savn

Ah, som jeg savner denne turen. London med Gina/bestebolla. Føler det er en hel evighet siden, men det er jo faktisk bare noen måneder. Vi hadde det så utrolig bra, og det var helt herlig å oppleve London fra en annen side. Byen fikk plutselig en helt ny betydning for meg. Den er ikke lenger et turistmareritt. Ah. En slik tur MÅ gjentas.

10 kommentarer til “Savn

 1. Gina

  Saaavn!!!! La oss gjøre det til en tradisjon,det var verdens beste tur!!!hadde det helt heerlig med deg:) <3

  Svar: Du er så gooood! Ja, tradisjonsbygging er jeg definitivt med på! <3

  Svar
 2. Karoline Natalia

  Jeg reiser til London i Januar med kjæresten, og gleder meg så mye! Håper jeg klarer å styre meg såpass at jeg ikke må innom alle butikkene jeg ser, kjæresten må jo kose seg han og 🙂

  Svar: Det klarer du fint! Vi gjorde det sånn at jeg gjorde unna den shoppingen jeg skulle på to-tre timer, og så holdt det. Så fikk Gina vise meg sin side av London resten av oppholdet! Det er jo så mye mer enn bare butikker. 🙂

  Svar
 3. Trine

  Åh, London! For en fantastisk by det er! Jeg skal tilbake i januar, da blir det ett år siden sist – maks tid jeg kan ha mellom hver gang 😉 Har du noen hemmelige tips som bare du og Gina (nesten) vet om? 🙂

  Svar: Det er vanskelig å si sånn på rappen, for vi gjorde masse. Har skrevet et innlegg med londontips, men har ikke mulighet til å finne frem til det nå. Du kan ev. google det eller trykke på reiser eller juli i arkivet. Mener å huske det var da jeg skrev det! Uansett; du kommer til å få det knallbra! Jeg har nesten absinenser allerede, og jeg har jo vært der to ganger i år.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *